Sostenibilitat

Una visió d'empresa més enllà de les portes del banc

femunpaisnou.ad

Impulsem la transformació sostenible

Entenem la sostenibilitat com una responsabilitat més enllà de la responsabilitat social corporativa (RSC) i les polítiques de medi ambient.

Per donar resposta als reptes de futur hem dissenyat una estratègia que engloba els aspectes ambientals, socials i de bona governança (coneguts com a ESG per les seves sigles en anglès) i ens permet continuar creixent en línia amb les expectatives del país i de les persones que es relacionen amb nosaltres.

Es tracta d’un pla transversal des del més alt nivell de la nostra entitat amb la visió de dinamitzar una transformació sostenible amb l’economia, la societat i el medi ambient, i assentar un model de banca de referència.

La nostra estratègia ESG Política ESG

Ens bolquem amb la ciutadania

MoraBanc amb la cultura

Som plenament conscients de la importància de la cultura en el desenvolupament del país. Per això, els nostres esforços van enfocats en una doble direcció: la difusió de la cultura en la societat i la promoció d’esdeveniments i actes culturals al territori.

Veure accions culturals

MoraBanc amb l’esport

És tot un orgull per a nosaltres que l’equip de bàsquet del país porti el nostre nom des del 2014. A més, acompanyem diferents competicions esportives, algunes d’elles també amb esperit solidari.

Veure accions esportives

MoraBanc amb la societat

A més de tenir incorporada en la nostra cartera de productes la targeta solidària, a MoraBanc no podríem sentir-nos més orgullosos de les accions a favor de la societat que portem a terme, ja estiguin enfocades a combatre la pobresa infantil o a donar suport als emprenedors del país. I és perquè cap d’elles seria possible sense la implicació de tots els nostres clients i treballadors.

Veure accions socials

MoraBanc amb el medi ambient

Tenim un profund compromís amb el medi ambient que comença dins de les nostres pròpies oficines i les ampliem amb accions de difusió i sensibilització.

Veure accions mediambientals

Amb els esdeveniments emblemàtics del país

Més de 20 anys donant suport a la Temporada de música i dansa d'Andorra la Vella MoraBanc

Coneix-la

Un equip amb el nostre nom

A més de patrocinar el Bàsquet Club MoraBanc Andorra, recolzem els esports del país i els equips base.

Coneix-lo

Amb la societat en tots els àmbits

Estem profundament implicats amb la societat andorrana i duem a terme diverses accions solidàries gràcies als nostres clients i treballadors.

Coneix-les

Informe anual integrat 2023

Volem que sàpigues tot el que fem per la comunitat, el medi ambient… I per això, posem a la teva disposició el nostre informe anual de Responsabilitat Social Corporativa. Perquè sàpigues en què invertim i per què.

Descarregar Informe anual integrat 2023