Cobertures de risc

Protegeix la teva empresa

Que els canvis no afectin els teus diners

Davant situacions d’inestabilitat als mercats, o per protegir els teus actius, MoraBanc posa a la teva disposició una gran varietat d’instruments per a la cobertura de riscos segons les necessitats del teu negoci o empresa.


Cobertures del risc de divises:

Si el teu negoci compra o ven fora de la zona euro i no vols arriscar-te davant possibles fluctuacions en el marge empresarial, MoraBanc posa a la teva disposició les cobertures necessàries pensant en la seguretat de la teva empresa. Cobreix-te determinant un preu fix de compra o venda de la divisa independentment de l’evolució de la seva cotització.

Tipus de cobertures del risc de divises que disposem:

  • Assegurances de canvi
  • Opcions sobre divises

Cobertura de tipus d’interès:

MoraBanc posa a la teva disposició les cobertures de protecció necessàries davant les variacions dels tipus d’interès del mercat. Així, podràs reduir l’impacte de les variacions dels tipus d’interès en el teu compte de pèrdues i guanys.

Si el teu negoci es finança a un tipus d’interès variable, una pujada de tipus podria augmentar els teus costos financers. Amb aquestes cobertures sabràs amb certesa quins seran aquests costos, podent ajustar millor els teus pressupostos empresarials.

MoraBanc pot adaptar-se a les teves necessitats oferint-te diferents tipus de cobertures:

  • Swap de tipus d’interès
  • Collar de tipus d’interès
  • Compres d’opcions (caps i floors)

Cobertures sobre renda variable

Les cobertures sobre renda variable permeten modificar l’impacte de l’evolució de la renda variable en els resultats de les teves inversions en mercats de valors.

MoraBanc posa a la teva disposició estratègies de cobertura de les teves carteres a través de la compra d’opcions de renda variable.

Algun dubte?

Escriu-nos i te'l respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truca'ns al +376 884 884

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera