Ajuda urgent

Solucions immediates a les teves necessitats

M’han robat o he perdut la targeta

En cas de pèrdua o robatori de qualsevol de les teves targetes de dèbit o crèdit, el primer que s’ha de fer és bloquejar-la immediatament.  Pots fer-ho a través de:

 

  • MoraBanc Digital (Banca online i App)

Selecciona la targeta a través de la secció de “Comptes i Targetes”, i dins de la pestanya Operacions vés a “Bloquejar targeta”.

Iniciar sessió

  • El teu telèfon

Trucant a Telebanc, el nostre servei telefònic d’atenció al client:

– +376 884 884 si truques des d’Andorra, de dilluns a divendres de 8:45 a 17:45, excepte dies festius a Andorra.

– +376 884 488 si truques fora d’aquest horari.

Recorda: El bloqueig és definitiu. En bloquejar la targeta, automàticament es genera una nova targeta adscrita al mateix contracte de targetes, amb un nou nombre identificador (denominat PA de la targeta) i es generarà un nou PIN, que podràs canviar en qualsevol caixer automàtic de MoraBanc. Podràs recollir la nova targeta en la teva Oficina gestora en el termini mínim de dos dies hàbils.

Han descobert la meva contrasenya o claus d’accés

Si creus que algú coneix la teva contrasenya d’accés a MoraBanc Digital o les teves claus d’operacions, modifica-les immediatament per garantir la seguretat dels teus comptes. Pots fer-ho a través de:

 

  • MoraBanc Digital (Banca online i App)

Dins del teu menú personal, a la secció “Configuració”, navega fins a l’apartat de “Seguretat”, canvia la teva contrasenya o clau i “Confirmar”.

Iniciar sessió

  • El teu telèfon

Trucant a TeleBanc, el nostre servei telefònic d’atenció al client:

– +376 884 884 si truques des d’Andorra, de dilluns a divendres de 8:45 a 17:45, excepte dies festius a Andorra.

– +376 884 488 si truques fora d’aquest horari.

Recorda: El canvi serà immediat.

Recomanacions generals

  • Consulta habitualment els últims moviments del teu compte corrent o del teu extracte de targetes. Pots fer-ho en la teva oficina, a través de MoraBanc Digital o trucant a Telebanc al +376 884 884.
  • En cas de robatori de la teva targeta, denuncia el fet a la Policia. Te la sol·licitem en el cas d’haver d’anul·lar algun càrrec indegut.

Algun dubte?

Escriu-nos i te'l respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truca'ns al +376 884 884

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera