Sobre nosaltres

Les claus de la nostra identitat

femunpaisnou.ad

Un banc familiar

Néixer com un negoci familiar i haver mantingut aquesta estructura ens permet tenir més independència. Per això, treballem amb visió de permanència, prioritzant la seguretat i tranquil·litat dels nostres clients.

La història

Innovador i digital

Creiem profundament en la innovació com a base del progrés, i a MoraBanc l’estem aplicant, entre altres àmbits, en la digitalització de la nostra banca. Així seguim sent fidels a una de les nostres prioritats: l’atenció al client.

Més detalls

Un grup financer amb vocació internacional

La solidesa del grup MoraBanc permet afrontar la internacionalització del banc amb confiança i seguretat.

MoraBanc al món

Les xifres, el nostre millor aval

No ho diem nosaltres: les nostres xifres són la millor prova de l’esforç diari per mantenir-nos sempre en l’excel·lència empresarial.

Dades d’interès

Què ens mou

Darrere de cada pas que donem hi ha els nostres principis i valors, centrats sempre en la satisfacció dels nostres clients.

Coneix-nos més

Informació corporativa

El nostre model de banca es fonamenta en el compromís amb el desenvolupament sostenible d’Andorra i dels seus ciutadans essent la creació de valor el nostre objectiu principal.

La nostra manera de fer banca

Espai de l’accionista

Un espai obert a tots els accionistes de MoraBanc on podreu consultar la informació corporativa més rellevant així com els detalls de la junta d’accionistes que se celebra periòdicament.

Entrar-hi

Informes anuals

A MoraBanc posem al teu abast, amb total transparència, tota la informació sobre estats financers, balanços individuals i les xifres d’interès.