Experts en inversions

Tots els nostres coneixements al vostre abast

La informació és capital

Els experts de l’equip d’Advisory de MoraBanc analitzen tota la informació econòmica a escala mundial, l’actualitat financera i l’evolució dels mercats borsaris, els tipus d’interès, les divises i els tipus de canvi.

Amb aquesta informació elaboren en exclusiva per als clients de MoraBanc Banca Privada dos tipus d’informes (Notes Tècniques i Anàlisis Tècniques i Oportunitats d’inversió).

Tots dos informes els enviarem periòdicament al vostre correu electrònic perquè no malgasteu ni una sola oportunitat de fer créixer el vostre patrimoni i millorar la vostra cartera d’inversions.

També disposareu del servei Infomercats. Trucant al 884 900, els nostres gestors us informaran sobre l’evolució dels mercats, la situació dels diferents valors i us oferiran dades macroeconòmiques mundials.

Algun dubte?

Escriviu-nos i us respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truqueu-nos al +376 884 884

Preferiu visitar-nos?

Trobeu l’oficina més propera