Negoci internacional

Projecció per al teu negoci

Serveis d’importació i exportació

Amplia les fronteres del teu negoci

Un banc habituat a efectuar operacions de comerç exterior. T'aportem l'agilitat en les gestions i el coneixement de les alternatives per assegurar els cobraments i pagaments

Només per al teu negoci

Al teu costat en totes les situacions

Volem que sentis la seguretat de treballar amb un banc expert en comerç exterior. Per això posem a la teva disposició tota la nostra capacitat de gestió i serveis especialitzats en els negocis internacionals.

Confirming

Suma valor a la teva empresa, estalviant temps i guanyant seguretat

MoraBanc et facilita la gestió amb els teus proveïdors nacionals i internacionals, oferint-los cobrar les teves factures al venciment o avançant-ne el cobrament.

  • Una solució senzilla i eficaç
  • Avantatges per a la teva empresa
  • Avantatges per als teus proveïdors

Crear una empresa a Andorra

Amb tu pas a pas

Si desitges informació experta, a MoraBanc podem ajudar-te explicant-te els avantatges i ajudes als que pot acollir-se el teu negoci perquè optimitzis la teva inversió.

Algun dubte?

Escriu-nos i te'l respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truca'ns al +376 884 884

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera