Treballa amb nosaltres

La nostra gent, el nostre major actiu

femunpaisnou.ad

I… com és la nostra gent?

El seu principal valor és la capacitat per treballar en equip, la voluntat de formar part d’un projecte comú i la decisió ferma de perseguir un mateix objectiu. Perquè en els assoliments col·lectius és on millor es reflecteixen les iniciatives individuals, i és així com les reconeixem.

La nostra gent són professionals amb talent, amb la formació contínua i el desenvolupament professional com a inquietuds principals.

Un lloc on voldràs treballar

desarrollo_profesional

Compromesos amb el talent

Desenvolupament professional

A MoraBanc entenem el talent com les motivacions i capacitats singulars i la seva posada en pràctica. Creiem que la seva valoració i la seva projecció són imprescindibles i per això elaborem mapes de talent que ens permeten identificar el seu valor present i el seu valor potencial. Així, aconseguim adaptar els grups de treball a les necessitats, optimitzant el talent personal i d’equip.

formacion

Formar-se per créixer professionalment

Formació

Anualment, elaborem un Pla de Formació sobre la base d’un informe anual de necessitats formatives, amb l’objectiu d’assegurar coneixements en competències tècniques com la gestió bancària, eines informàtiques o idiomes, entre moltes altres. En els últims anys, el nombre d’hores de formació s’ha incrementat fins a les 16.000 hores.

De forma paral·lela, comptem amb un Pla d’Acolliment que, a més d’introduir als nous treballadors en la cultura d’empresa, es fa càrrec de qualsevol necessitat formativa que es detecti.

conciliacion_bienestar

Treballar a gust

Salut i benestar

Treballar a gust és sinònim de treballar bé. Per això, a MoraBanc ens esforcem perquè els nostres empleats se sentin satisfets més enllà de les seves pròpies competències, promovent una alimentació saludable i incentivant l’activitat física, a través de l’obtenció de descomptes en diferents organitzacions esportives.

Vols fer pràctiques?

Uneix-te a un equip jove i dinàmic i descobreix què és formar part d’una empresa en creixement.

T’oferim diverses modalitats: Internship, Beques d’estiu i Traineeship. Coneix tots els detalls en el nostre pdf informatiu.

Envia’ns la teva candidatura i en cas de tenir places disponibles, t’informarem dels passos a seguir.

Enviar la meva candidatura