Assessorament d’inversions

La seguretat d’haver pres la decisió encertada

Per a aquells inversors que volen participar activament en la creació de la seva cartera i busquen informació i un assessorament especialitzat per a la presa de decisions, hem creat el nou Servei d’Assessorament Financer en matèria d’inversions.

Aquest servei, fruit de l’acord entre MoraBanc i Goldman Sachs Asset Management, combina el coneixement profund del client amb una metodologia eficient que permet recomanar en cada moment la cartera idònia i dur a terme un seguiment automatitzat de la seva evolució.

  • Coneixement del client: el vostre gestor realitzarà una anàlisi completa del vostre perfil inversor per definir conjuntament els objectius òptims i complir les vostres expectatives d’inversió. Dissenyarem una proposta de cartera personalitzada en funció d’aquest perfil inversor, les vostres necessitats de liquiditat i el vostre nivell màxim de risc (des de l’ultraconservador fins a l’especulatiu).
  • Diversificació d’actius (asset allocation): l’equip d’experts en inversió de Goldman Sachs Asset Management defineix la composició de carteres per tipologia d’actius, adaptant-les a les condicions del mercat. Posteriorment, aquestes carteres es personalitzen comptant amb la vostra participació. A més, com a client de MoraBanc, us beneficiareu de costos transaccionals molt atractius.
  • Seguiment i control: realitzem un seguiment continu de la cartera per detectar riscos i oportunitats i controlar en tot moment la seva idoneïtat en funció del vostre perfil inversor. Podeu consultar la posició de la vostra cartera sempre que ho desitgeu, a través de MoraBanc Digital.
  • Informe de la cartera: la col·laboració amb Finametrix, companyia líder en solucions fintech per a la gestió d’actius, ens permet aplicar la innovació tecnològica als informes i el control del risc. Periòdicament rebreu anàlisis detallades i informes personalitzats, clars i intuïtius, gràcies a una de les eines d’assessorament més avançades.

Sol·licitar

Escriviu-nos i us contactarem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truqueu-nos al +376 88 48 84

Preferiu visitar-nos?

Trobeu l’oficina més propera