Assessorament d’inversions

La seguretat d’haver pres la decisió encertada

Per a aquells inversors que volen participar activament en la creació de la seva cartera i busquen informació i un assessorament especialitzat per a la presa de decisions, hem creat el nou Servei d’Assessorament Financer en matèria d’inversions.

Aquest servei, fruit de l’acord entre MoraBanc i Goldman Sachs Asset Management, combina el coneixement profund del client amb una metodologia eficient que permet recomanar en cada moment la cartera idònia i dur a terme un seguiment automatitzat de la seva evolució.

  • Coneixement del client: el vostre gestor realitzarà una anàlisi completa del vostre perfil inversor per definir conjuntament els objectius òptims i complir les vostres expectatives d’inversió. Dissenyarem una proposta de cartera personalitzada en funció d’aquest perfil inversor, les vostres necessitats de liquiditat i el vostre nivell màxim de risc (des de l’ultraconservador fins a l’especulatiu).
  • Diversificació d’actius (asset allocation): l’equip d’experts en inversió de Goldman Sachs Asset Management defineix la composició de carteres per tipologia d’actius, adaptant-les a les condicions del mercat. Posteriorment, aquestes carteres es personalitzen comptant amb la vostra participació. A més, com a client de MoraBanc, us beneficiareu de costos transaccionals molt atractius.
  • Seguiment i control: realitzem un seguiment continu de la cartera per detectar riscos i oportunitats i controlar en tot moment la seva idoneïtat en funció del vostre perfil inversor. Podeu consultar la posició de la vostra cartera sempre que ho desitgeu, a través de MoraBanc Digital.
  • Informe de la cartera: la col·laboració amb Finametrix, companyia líder en solucions fintech per a la gestió d’actius, ens permet aplicar la innovació tecnològica als informes i el control del risc. Periòdicament rebreu anàlisis detallades i informes personalitzats, clars i intuïtius, gràcies a una de les eines d’assessorament més avançades.

Sol·licitar

Escriviu-nos i us contactarem

O truqueu-nos al +376 88 48 84

Preferiu visitar-nos?

Trobeu l’oficina més propera