Sobre la gestió d’actius

El nostre origen i filosofia

MoraBanc Asset Management, la gestora d’inversió del Grup MoraBanc

MoraBanc Asset Management és la unitat responsable de l’activitat de gestió discrecional per compte de tercers. A més, compta amb una oferta variada de fons d’inversió. Es vehicula a través de Mora Gestió d’Actius SAU, la societat gestora d’organismes d’inversió col·lectiva, gestió discrecional i individualitzada de carteres.

Pioners en la gestió d’actius a Andorra

És la primera societat andorrana a habilitar un servei de gestió de patrimonis amb més de 25 anys d’experiència al costat dels nostres clients.

Una doble filosofia d’inversió

La base de la inversió de MoraBanc Asset Management consisteix a identificar les àrees on existeix valor. És a dir, buscar bons fonamentals acompanyats d’una valoració atractiva. Aquest principi es complementa amb una anàlisi tècnica que ens permet determinar els millors moments d’entrada i sortida de les nostres inversions. Altres principis que guien les nostres decisions d’inversió són la prudència, la diversificació i la transparència, a més del contacte constant amb el nostre client.

Procés d’inversió basat en estratègia

Els responsables de MoraBanc Asset Management defineixen una estratègia d’inversió, sempre en funció de les característiques del producte: univers d’inversió, benchmark, binomi rendibilitat/risc i horitzó temporal. La presa de decisions d’inversió i posicionament tàctic es realitzen en el Comitè d’Inversions, format per especialistes en diferents àrees, que es reuneix de manera periòdica per decidir l’estratègia corporativa en funció de la seva anàlisi de l’entorn i dels mercats. Una vegada s’ha definit la distribució estratègica i tàctica es construeix la cartera.

Contínuament es comprova que aquesta compleix amb els paràmetres de rendibilitat i risc esperats i, a partir d’una constant i minuciosa anàlisi tècnica, s’implementen les decisions d’inversió. El nostre equip especialitzat duu a terme un seguiment periòdic de les inversions i dels paràmetres de risc, que es troben subjectes a processos continus de valoració i reporting.

Contacta

C/ de l’Aigüeta 3, AD500 Andorra la Vella.

T +376 884 884

Algun dubte?

Escriu-nos i te'l respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truca'ns al +376 884 884

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera