Planificació de l’herència

Preveieu la transmissió més favorable

La vostra herència, ben gestionada

Estructurar el vostre patrimoni de la manera correcta és essencial per planificar la vostra successió. MoraBanc Banca Privada us proporcionarà informació perquè conegueu totes les opcions. Els nostres gestors treballaran conjuntament amb el vostre assessor fiscal perquè els vostres instruments financers es transmetin de manera òptima als vostres hereus.

A més, us mantindrem informats de les novetats legislatives que puguin afectar-vos per aconseguir la millor transmissió patrimonial possible.

Sol·licitar

Escriviu-nos i us contactarem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truqueu-nos al +376 88 48 84

Preferiu visitar-nos?

Trobeu l’oficina més propera