Planificació de les inversions

Un aspecte clau per cuidar del vostre patrimoni avui i demà

Benestar per a les vostres finances

La planificació del patrimoni és fonamental. MoraBanc Banca Privada estudiarà les vostres circumstàncies perquè, amb l’ajuda del vostre assessor financer, pugueu estructurar el vostre patrimoni de cara a la seva transmissió als vostres hereus.

Planificar el futur

MoraBanc Banca Privada posa a la vostra disposició diversos instruments financers perquè, de la mà del vostre assessor fiscal, conegueu les opcions que us permetran optimitzar el vostre patrimoni per preveure les circumstàncies futures i adaptar-vos a les actuals.

Unit Linked

Es constitueix com una assegurança de vida, però, amb l’assessorament adequat, podeu aprofitar tots els seus avantatges potencials:

  • Flexibilitat: constitució ràpida i senzilla, facilitats per a la planificació patrimonial i successòria.
  • Versatilitat i liquiditat: rescatable totalment o parcialment. Permet obtenir liquiditat sense desfer la inversió i sense impacte fiscal.

SICAV

Les Societats d’Inversió de Capital Variable, en funció del vostre perfil, optimitzaran la gestió del vostre patrimoni financer i la seva transmissió a les generacions futures.

Són un vehicle molt favorable per als grups familiars, atès que funcionen de manera semblant a un fons d’inversió. No obstant això, a diferència d’aquests, tenen personalitat jurídica i es poden configurar amb un nivell d’accionistes més exclusiu.


Reporting financer

MoraBanc Banca Privada posa a la vostra disposició i a la del vostre assessor financer la informació que necessiteu per procedir en dos àmbits fonamentals:

Reporting fiscal:

  • Simulacions fiscals de la vostra cartera d’inversió.
  • Informació sobre les formalitats i els requisits necessaris per procedir a la liquidació d’impostos al vostre país d’origen o de residència fiscal.

Reporting financer:

  • Posició global de la cartera d’inversió, classificada per tipus d’actiu, per divisa, etc.
  • Rendiment de la cartera sota el sistema de càlcul GIPS actual i històric.
  • Posició detallada de la cartera d’inversió.

Sol·licitar

Escriviu-nos i us contactarem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truqueu-nos al +376 88 48 84

Preferiu visitar-nos?

Trobeu l’oficina més propera