Solucions a mida

El vostre patrimoni, una prioritat compartida

Serveis per a Banca Privada

Al vostre costat per optimitzar la gestió del vostre patrimoni

Deixeu-vos acompanyar pels serveis de MoraBanc Banca Privada quan necessiteu gestionar la vostra cartera d'inversió o planificar les vostres inversions o herència.

Solucions d’inversió i estalvi

Rendiment per als vostres actius actuals i futurs

MoraBanc Banca Privada té cura dels vostres actius i us presenta les opcions més avantatjoses per al vostre perfil d'inversió a cada moment.

Diversificació

Una perspectiva diferent per rendibilitzar el vostre patrimoni

Diversifiqueu la vostra cartera invertint a Andorra o fixant aquí la vostra residència, o deixeu la vostra empremta al món amb projectes socialment responsables.

Algun dubte?

Escriviu-nos i us respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truqueu-nos al +376 884 884

Preferiu visitar-nos?

Trobeu l’oficina més propera