Gestió d’actius

En mans de professionals

Diversificació, transparència i prudència. Aquests són els nostres principis d’inversió.

Treballem per trobar les àrees on existeix valor: identificar bons fonamentals acompanyats d’una valoració atractiva. A més, realitzem una exhaustiva anàlisi tècnica que determini els millors moments d’entrada i sortida de les teves inversions. Tot, sempre sota els principis de prudència, diversificació, transparència i contacte constant amb el nostre client.

T’ajudem a trobar el teu fons

Disposem d’una àmplia gamma de fons d’inversió perquè puguis trobar el que més s’adapti al teu perfil inversor. Perquè puguis trobar fàcilment quin fons d’inversió s’adequa més a tu, et plantegem tres senzilles preguntes.

O si ho prefereixes

Consulta algun dels nostres fons destacats:

Per als més prudents

Mora Multi-Asset Tristaina

Per a estalviadors amb perfil de risc baix. Amb una volatilitat objectiu mitjana en termes anuals dins un rang de 0,5 a 2% i un objectiu de tornada d'Euríbor 12 mesos (rendiments nets).

Per als més atrevits

Mora Multi-Asset Casamanya

Per a inversors amb perfil agressiu. Amb una volatilitat objectiu mitjana en termes anuals del 7% dins un rang de 5 a 10% i un objectiu de tornada d'Euríbor 12 mesos + 200 p.b. (rendiments nets)

Per als més moderats

Mora Multi-Asset Comapedrosa

Per a inversors amb perfil moderat. Amb una volatilitat objectiu mitjana en termes anuals dins un rang de 2 a 5% i un objectiu de tornada d'Euríbor 12 mesos + 100 p.b. (rendiments nets)

Veus Econòmiques

El bloc d'economia i finances de MoraBanc

Els peus de fang del canvi de model productiu

Els peus de fang del canvi de model productiu

Es imprescindible que es prioritzi la creació de llocs de treball sofisticats, d’elevat valor afegit i amb salaris alts. Aquesta és ...

Visió dels experts

Els últims articles dels nostres experts

Mercats i Estratègies Setembre 2016

Mercats i Estratègies Setembre 2016

Amb tot pel que hem passat durant el 2016 (l’inici de l’any en les borses «fabulós», Brexit, atemptats terroristes, cops d’estat, pànic en el sector bancari), se’m va ocórrer que potser el millor seria hibernar, com Han Solo...