Gestió d’actius

En mans de professionals

Diversificació, transparència i prudència. Aquests són els nostres principis d’inversió.

Treballem per trobar les àrees on existeix valor: identificar bons fonamentals acompanyats d’una valoració atractiva. A més, realitzem una exhaustiva anàlisi tècnica que determini els millors moments d’entrada i sortida de les teves inversions. Tot, sempre sota els principis de prudència, diversificació, transparència i contacte constant amb el nostre client.

T’ajudem a trobar el teu fons

Disposem d’una àmplia gamma de fons d’inversió perquè puguis trobar el que més s’adapti al teu perfil inversor. Perquè puguis trobar fàcilment quin fons d’inversió s’adequa més a tu, et plantegem tres senzilles preguntes.

O si ho prefereixes

Consulta algun dels nostres fons destacats:

Per als més prudents

Mora Multi-Asset Tristaina

Per a estalviadors amb perfil de risc baix. Amb una volatilitat objectiu mitjana en termes anuals dins un rang de 0,5 a 2% i un objectiu de tornada d'Euríbor 12 mesos (rendiments nets).

Per als més moderats

Mora Multi-Asset Casamanya

Per a inversors amb perfil moderat. Amb una volatilitat objectiu mitjana en termes anuals dins un rang de 2 a 5% i un objectiu de tornada d'Euríbor 12 mesos + 100 p.b. (rendiments nets)

Per als més atrevits

Mora Multi-Asset Comapedrosa

Per a inversors amb perfil agressiu. Amb una volatilitat objectiu mitjana en termes anuals del 7% dins un rang de 5 a 10% i un objectiu de tornada d'Euríbor 12 mesos + 200 p.b. (rendiments nets)

MoraBlog

Els últims posts al MoraBlog

Broker Online de MoraBanc: opera en borsa directament des de qualsevol lloc

Broker Online de MoraBanc: opera en borsa directament des de qualsevol lloc

Saps que amb MoraBanc pots fer les teves inversions des de casa teva? MoraBanc Online t'ofereix la possibilitat d'operar amb més de 450 accions dels principals mercats borsaris del món i també amb els fons d'inversió MoraBanc.

Visió dels experts

Els últims articles dels nostres experts

Mercats i Estratègies abril 2017

Mercats i Estratègies abril 2017

Un 80% dels inversors creuen que el mercat nord-americà està sobrecomprat, però a la vegada un 90% opinen que seguirà pujant.