Gestió d’actius

En mans de professionals

Diversificació, transparència i prudència. Aquests són els nostres principis d’inversió.

Treballem per trobar les àrees on existeix valor: identificar bons fonamentals acompanyats d’una valoració atractiva. A més, realitzem una exhaustiva anàlisi tècnica que determini els millors moments d’entrada i sortida de les teves inversions. Tot, sempre sota els principis de prudència, diversificació, transparència i contacte constant amb el nostre client.

T’ajudem a trobar el teu fons

Disposem d’una àmplia gamma de fons d’inversió perquè puguis trobar el que més s’adapti al teu perfil inversor. Perquè puguis trobar fàcilment quin fons d’inversió s’adequa més a tu, et plantegem tres senzilles preguntes.

O si ho prefereixes

Consulta algun dels nostres fons destacats:

Per als més prudents

Mora Multi-Asset Income

Per a estalviadors amb un perfil de risc moderat. Amb una volatilitat entre el 2% i el 5% anual, inverteix principalment en actius generadors d’ingressos d’àmbit mundial multidivisa, posant l’accent en la diversificació i el control de riscos.

Per als més moderats

Mora Multi-Asset Moderate

Per a estalviadors amb un perfil de risc moderat. Amb una volatilitat entre el 2% i el 5% anual, busca la millor rendibilitat possible adaptant-se a qualsevol entorn de mercat i limitant el risc assumit.

Per als més atrevits

Mora Multi-Asset Growth

Per a estalviadors amb un perfil de risc agressiu. Amb una volatilitat entre el 5% i el 10% anual, busca la millor rendibilitat possible adaptant-se a qualsevol entorn de mercat i limitant el risc assumit.

Blog

Els últims posts al Blog de MoraBanc

Fem un país nou. L’exemple del MoraBanc Andorra per imaginar una Andorra sense límits

Fem un país nou. L’exemple del MoraBanc Andorra per imaginar una Andorra sense límits

En tot el que fem sovint hi ha intangibles que marquen la diferència entre l’èxit i el fracàs, entre tenir un somni i fer-lo realitat. Un d’aquests valors és innegociable i altament valuós, la confiança, i la història del MoraBanc Andorra és un bon exemple de tot el que es pot assolir si tens més confiança que límits.

Visió dels experts

Els últims articles dels nostres experts

Mercats i Estratègies Gener 2020

Mercats i Estratègies Gener 2020

El 2019 ha estat bo, però no extremadament extraordinari quan el posem en el context de cent anys d’història.