Gestió d’actius

En mans de professionals

Diversificació, transparència i prudència. Aquests són els nostres principis d’inversió.

Treballem per trobar les àrees on existeix valor: identificar bons fonamentals acompanyats d’una valoració atractiva. A més, realitzem una exhaustiva anàlisi tècnica que determini els millors moments d’entrada i sortida de les teves inversions. Tot, sempre sota els principis de prudència, diversificació, transparència i contacte constant amb el nostre client.

T’ajudem a trobar el teu fons

Disposem d’una àmplia gamma de fons d’inversió perquè puguis trobar el que més s’adapti al teu perfil inversor. Perquè puguis trobar fàcilment quin fons d’inversió s’adequa més a tu, et plantegem tres senzilles preguntes.

O si ho prefereixes

Consulta algun dels nostres fons destacats:

Per als més prudents

Mora Multi-Asset Tristaina

Per a estalviadors amb perfil de risc baix. Amb una volatilitat objectiu mitjana en termes anuals dins un rang de 0,5 a 2% i un objectiu de tornada d'Euríbor 12 mesos (rendiments nets).

Per als més moderats

Mora Multi-Asset Casamanya

Per a inversors amb perfil moderat. Amb una volatilitat objectiu mitjana en termes anuals dins un rang de 2 a 5% i un objectiu de tornada d'Euríbor 12 mesos + 100 p.b. (rendiments nets)

Per als més atrevits

Mora Multi-Asset Comapedrosa

Per a inversors amb perfil agressiu. Amb una volatilitat objectiu mitjana en termes anuals del 7% dins un rang de 5 a 10% i un objectiu de tornada d'Euríbor 12 mesos + 200 p.b. (rendiments nets)

MoraBlog

Els últims posts al MoraBlog

MoraBanc i Vivand proposen una acció solidària pel pont de la Puríssima

MoraBanc i Vivand proposen una acció solidària pel pont de la Puríssima

Durant les jornades de divendres i dissabte, el banc cedirà l’import de les comissions que es generin als comerços associats a Vivand, i passin per la tecla 4, a les ONG de la Targeta Solidària de MoraBanc.

Visió dels experts

Els últims articles dels nostres experts

Mercats i Estratègies Novembre 2016

Mercats i Estratègies Novembre 2016

Una vegada més aquest any, les enquestes anticipades no han servit per entreveure un esdeveniment polític. I com és lògic, el món inversor gira la cara cap als economistes...