Per què MoraBanc Banca Privada

10 motius per sumar-se a una altra manera de fer banca

1. Perseguim els mateixos objectius

No hi ha un “vostè” i un “nosaltres”. El nostre mètode de treball l’implica en totes les decisions i té en compte les seves necessitats perquè les seves expectatives es vegin complertes.

 • Anàlisi dels seus objectius
  L’ajudem a fixar-los, estudiem la seva situació patrimonial, la seva aversió al risc i els seus coneixements financers.
 • Pla d’acció
  Els nostres experts valoren les alternatives, tracen el rumb i l’estratègia a seguir.
 • Engegada
  Valorem amb vostè l’estratègia i la implementem per aconseguir els objectius.
 • Reporting i seguiment
  Seguim l’evolució de les seves inversions i busquem noves oportunitats.

2. Tot tipus de patrimonis

Tenim àmplia experiència gestionant patrimonis individuals, de famílies i institucions amb proximitat, confiança i total discreció.

3. Informació constant

Dels aspectes relatius a les seves inversions o al seu patrimoni i també de l’actualitat financera.

4. Els millors experts a la seva disposició

Tota la capacitat de MoraBanc es posa al seu servei: gestors experts, els professionals de MoraBanc Asset Management, MoraBanc Assegurances… Estarem a la seva disposició per oferir-li la nostra ajuda quan la necessiti.

5. Catàleg personalitzat de productes

Li oferirem sempre solucions a mida, personalitzant el nostre catàleg i adaptant-lo a les seves necessitats i interessos. Des de les hipoteques o el finançament dels seus projectes, les assegurances d’estalvi i vida fins a les opcions d’inversió.

6. El seu patrimoni, a les millors mans

L’ajudem a estructurar-lo segons el seu perfil d’inversió per millorar la seva fiscalitat o planificar la successió als seus hereus. Cuidem del seu patrimoni de forma delegada o ben recolzant-li en la presa de decisions amb informació i assessorament especialitzat.

7. Grans opcions de diversificació

Diversificar la seva cartera pot ser un gran actiu amb el qual incrementar el seu patrimoni. Posem al seu abast la nostra Plataforma Oberta de Fons d’Inversió, així com la informació més exhaustiva per invertir en projectes filantròpics i productes concordes al seu perfil d’inversió.

8. Més de 60 anys fent banca a Andorra

Coneixem bé el territori i li explicarem tots els avantatges i ajudes a les quals pot acollir-se amb la finalitat d’optimitzar al màxim la seva inversió a Andorra.

9. Banca online multiplataforma

Disposarà d’una còmoda i àgil operativa online tant en el seu mòbil com en el seu ordinador. A més, tindrà accés al servei de Borsa Online per conèixer l’estat de les seves inversions, comprar i vendre valors o realitzar simulacions.

10. Avantatges premium

Només per ser client de Banca Privada podrà assistir a esdeveniments i conferències on trobar-se amb altres grans patrimonis. A més, amb les nostres targetes, gaudirà de descomptes i cobertures exclusives de forma totalment gratuïta.

Algun dubte?

Escrigui'ns i l'hi respondrem.

O truqui'ns al +376 884 884

Prefereix visitar-nos?

Trobi l'oficina més propera