Per què MoraBanc Banca Privada

10 raons per sumar-se a una altra manera de fer banca

1. Perseguim els mateixos objectius

No hi ha un “vosaltres” ni un “nosaltres”. El nostre mètode de treball us implica en totes les decisions i té en compte les vostres necessitats per complir les vostres expectatives.

 • Anàlisi dels vostres objectius
  Us ajudem a fixar-los, estudiem la vostra situació patrimonial, la vostra aversió al risc i els vostres coneixements financers.
 • Pla d’acció
  Els nostres experts valoren les alternatives, i tracen el rumb i l’estratègia a seguir.
 • Engegada
  Valorem comjuntament l’estratègia i la implementem plegats per aconseguir els objectius.
 • Reporting i seguiment
  Seguim l’evolució de les vostres inversions i busquem noves oportunitats.

2. Tot tipus de patrimonis

Tenim àmplia experiència gestionant patrimonis individuals, de famílies i institucions amb proximitat, confiança i total discreció.

3. Informació constant

Dels aspectes relatius a les vostres inversions o al vostre patrimoni i també de l’actualitat financera.

4. Els millors experts a la vostra disposició

Tota la capacitat de MoraBanc es posa al vostre servei: gestors experts, els professionals de MoraBanc Asset Management, MoraBanc Assegurances… Estarem a la vostra disposició per oferir-vos la nostra ajuda quan la necessiteu.

5. Catàleg personalitzat de productes

Us oferirem sempre solucions a mida, personalitzant el nostre catàleg i adaptant-lo a les vostres necessitats i interessos. Des de les hipoteques o el finançament dels vostres projectes, les assegurances d’estalvi i vida fins a les opcions d’inversió.

6. El vostre patrimoni, a les millors mans

Us ajudem a estructurar-lo segons el vostre perfil d’inversió per millorar la vostra fiscalitat o planificar la successió als vostres hereus. Cuidem del vostre patrimoni de forma delegada o ben recolzant-vos en la presa de decisions amb informació i assessorament especialitzat.

7. Grans opcions de diversificació

Diversificar la vostra cartera pot ser un gran actiu amb el qual incrementar el vostre patrimoni. Posem al vostre abast la nostra Plataforma Oberta de Fons d’Inversió, així com la informació més exhaustiva per invertir en projectes filantròpics i productes concordes al vostre perfil d’inversió.

8. Més de 60 anys fent banca a Andorra

Coneixem bé el territori i us explicarem tots els avantatges i ajudes a les quals podeu acollir-vos amb la finalitat d’optimitzar al màxim la vostra inversió a Andorra.

9. Banca online multiplataforma

Disposareu d’una còmoda i àgil operativa online tant en el vostre mòbil com en el vostre ordinador. A més, tindreu accés al servei de Borsa Online per conèixer l’estat de les vostres inversions, comprar i vendre valors o realitzar simulacions.

10. Avantatges premium

Només per ser client de Banca Privada podreu assistir a esdeveniments i conferències on trobar-vos amb altres grans patrimonis. A més, amb les nostres targetes, gaudireu de descomptes i cobertures exclusives de forma totalment gratuïta.

Algun dubte?

Escriviu-nos i us respondrem

O truqueu-nos al +376 884 884

Preferiu visitar-nos?

Trobeu l’oficina més propera