Gestió de Tresoreria

On invertir els diners del teu negoci

Fons d’Inversió per a Negocis

Diversifica la cartera del teu negoci

Gran varietat de fons d'inversió propis per triar quin és el que millor s'adapta al teu negoci. Amb un bon potencial de rendibilitat, total disponibilitat quan ho desitgis i a partir d'aportacions molt petites.

Borsa Online

Inverteix en valors de la forma més fàcil

Obre un compte de valors i podràs invertir i administrar-te la teva cartera de forma senzilla i fàcil.

  • Compra i ven en temps real
  • Gestiona la teva cartera directament des de la Banca online
  • A qualsevol moment i des de qualsevol lloc

Productes estructurats

Beneficia't de les tendències dels mercats

MoraBanc t'ofereix la possibilitat d'aprofitar el recorregut dels mercats borsaris amb estructures d'inversió adequades al perfil inversor de la teva empresa.

Dipòsits per a Negocis

Deixa els diners del teu negoci en bones mans

Si estàs buscant rendibilitat mínima garantida per als estalvis del teu negoci, els dipòsits de MoraBanc són l'elecció perfecta per a tu. Perquè oferim una àmplia gamma de dipòsits per a diferents perfils amb la qual triar com estalviar.

Assegurances d’Estalvi

Assegura't uns ingressos extraordinaris

Comença a preveure el teu futur i comptaràs amb uns estalvis quan et jubilis, per als estudis dels teus fills o per a qualsevol imprevist. T'oferim una gran varietat de plans i assegurances d'estalvi per viure amb tranquil·litat.

Plans de Pensions per al teu negoci

Tranquilitat per al futur

El millor de la jubilació és no haver de preocupar-se per ella. Per això, MoraBanc et facilita complementar la teva pensió perquè mantinguis el teu nivell de vida quan siguis major, gaudint a més de deduccions fiscals.

Algun dubte?

Escriu-nos i te'l respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truca'ns al +376 884 884

Prefereixes visitar-nos?

Troba l'oficina més propera