Responsabilitat social

Una visió d'empresa més enllà de les portes del banc

femunpaisnou.ad

Enfocats en el desenvolupament sostenible del país

Considerem que la satisfacció del client també implica donar exemple fora del nostre marc habitual d’actuació. Sempre hem entès que és el nostre deure ser socialment responsables i aportar el nostre granet de sorra per la millora de la nostra comunitat.

És per això,  que amb la voluntat de continuar avançant en aquest sentit hem incorporat els Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS) com a punt de partida perquè la nostra activitat encaixi amb els grans reptes econòmics, socials i ambientals a escala global.

Bolcats amb la ciutadania

MoraBanc amb la cultura

Som plenament conscients de la importància de la cultura en el desenvolupament del país. Per això, els nostres esforços van enfocats en una doble direcció: la difusió de la cultura en la societat i la promoció d’esdeveniments i actes culturals al territori.

Veure accions culturals

MoraBanc amb l’esport

És tot un orgull per a nosaltres que l’equip de bàsquet del país porti el nostre nom des del 2014. A més, acompanyem diferents competicions esportives, algunes d’elles també amb esperit solidari.

Veure accions esportives

MoraBanc amb la societat

A més de tenir incorporada en la nostra cartera de productes la targeta solidària, a MoraBanc no podríem sentir-nos més orgullosos de les accions a favor de la societat que portem a terme, ja estiguin enfocades a combatre la pobresa infantil o a donar suport als emprenedors del país. I és perquè cap d’elles seria possible sense la implicació de tots els nostres clients i treballadors.

Veure accions socials

MoraBanc amb el medi ambient

Tenim un profund compromís amb el medi ambient que comença dins de les nostres pròpies oficines i les ampliem amb accions de difusió i sensibilització.

Veure accions mediambientals

Amb els esdeveniments emblemàtics del país

Més de 20 anys donant suport a la Temporada de música i dansa d'Andorra la Vella MoraBanc

Coneix-la

Un equip amb el nostre nom

A més de patrocinar el Bàsquet Club MoraBanc Andorra, recolzem els esports del país i els equips base.

Coneix-lo

Amb la societat en tots els àmbits

Estem profundament implicats amb la societat andorrana i duem a terme diverses accions solidàries gràcies als nostres clients i treballadors.

Coneix-les

Informe anual integrat 2021

Volem que sàpigues tot el que fem per la comunitat, el medi ambient… I per això, posem a la teva disposició el nostre informe anual de Responsabilitat Social Corporativa. Perquè sàpigues en què invertim i per què.

Descarregar Informe anual integrat 2021