Noves targetes MoraBanc contactless

Noves targetes MoraBanc contactless

Les targetes MoraBanc es renoven aquest 2017: estrenem una gamma de targetes, amb un nou disseny i amb tecnologia contactless.

A partir d’ara, podràs fer compres i pagaments simplement apropant les teves noves targetes MoraBanc al terminal: es realitzarà el pagament contactless, sense haver d’introduir-la al TPV o passar-la pel lector de banda magnètica. D’aquesta manera, no has de lliurar la targeta, ni la perds de vista en cap moment.

Les noves targetes contactless de MoraBanc faran les teves compres de qualsevol import més còmodes i ràpides, amb el mateix nivell de seguretat i protecció que les targetes amb xip i PIN. Tot això sense cost addicional per a tu.

Ara podràs pagar amb aquestes noves targetes a través dels terminals habilitats pel pagament sense contacte (indicats pel símbol contactless). Només has de dir a la persona que t’atén que vols pagar la teva transacció per aquesta via.

En els establiments que no disposin d’aquest sistema, o en cas que no vulguis pagar via contactless, la teva nova targeta serà vàlida igualment i podràs fer els teus pagaments com fins ara: ja sigui introduint la targeta al terminal i teclejant el PIN o mitjançant de la banda magnètica, amb la teva signatura manuscrita.

Per tal de fer el pagament sense contacte has d’apropar la targeta a menys de 2 centímetres del terminal per un parell de segons. Se’t demanarà el PIN només en operacions superiors a 20 € o en aquelles que per motius de seguretat el sistema determini que has d’introduir el teu codi. En totes les compres que facis podràs sol·licitar còpia del tiquet, fins i tot en aquelles que no hagis introduït el PIN.

El pagament amb la targeta només s’activa en el moment en què s’introdueix una quantitat en el terminal, i tan aviat finalitza la venda aquest torna a la manera d’espera; així que, si accidentalment apropes una targeta a un terminal sense adonar-te’n, no es realitzarà cap operació.

Si ja tens una targeta MoraBanc, aviat t’informarem els detalls sobre el canvi del teu  plàstic per una de les noves targetes contactless. Aquesta substitució es realitzarà progressivament durant d’aquest any.

Si encara no la tens, descobreix totes les targetes que tenim a la teva disposició i sol·licita la que millor s’adapti a tu. Troba a la nostra pàgina web quins altres productes, serveis i eines tenim a la teva disposició.

Recorda que pots trucar a TeleBanc al +376 884 884 si tens qualsevol pregunta, o pots contactar-nos a través de qualsevol dels formularis disponibles a la web.

Potser t’interessen els nostres posts:

Consells bàsics de seguretat sobre les targetes de crèdit

 

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.