Com estalviar en les teves compres amb les targetes de MoraBanc?

Com estalviar en les teves compres amb les targetes de MoraBanc?

Saps que si tens una targeta de MoraBanc pots estalviar en les teves compres? Vols saber com? Continua llegint.

No es tracta només de pagar amb les teves targetes de crèdit, sinó d’utilitzar-les de manera intel·ligent per gastar menys en les teves compres del dia a dia.

Pràcticament tots utilitzem les nostres targetes de crèdit per comprar al supermercat, a botigues de moda, per reservar les vacances o per comprar aplicacions a Internet, i creiem que la manera d’estalviar a les nostres compres és buscar sempre el preu més barat… però no és l’única manera.

En aquest blog volem donar-te quatre suggeriments sobre com pots estalviar en les teves compres quan utilitzes la teva targeta MoraBanc:

  1. Descomptes MoraBanc: les targetes de MoraBanc et donen accés a descomptes addicionals de fins al 10% en una multitud de comerços, restaurants, pistes d’esquí i gimnasos que el nostre banc t’abona al teu compte cada mes.
  2. Beneficis addicionals en la teva targeta Visa MoraBanc Bàsquet: amb aquesta targeta et beneficiaràs de descomptes en la quota de soci, de descomptes en la compra d’entrades com també d’altres avantatges addicionals.
  3. Control immediat i gratuït de les teves compres amb targeta: Quan tu vulguis, en qualsevol moment i a qualsevol lloc a través de la banca online i de la banca mòbil de MoraBanc, amb la disponibilitat del Servei d’alertes de targetes perquè estiguis informat en tot moment de les operacions de la teva targeta.
  4. Seguretat en les compres: amb el codi OTP estaràs protegit en les compres per internet. Aquest codi pots donar-lo d’alta i modificar-lo sempre que vulguis mitjançant el caixer automàtic, de manera que només tu coneguis aquest número que serà necessari en fer compres per internet. Sense ell, la compra no podrà efectuar-se.

No obstant això, segons el meu parer, el suggeriment més important és el tercer: el control de les compres que fas i la planificació de la despesa, de manera que no t’emportis una sorpresa en comprovar que gastes més d’allò que ingresses.

Una targeta de MoraBanc és una part fonamental de les teves finances personals, atès que els beneficis que et dóna són molt variats i útils, a més de ser part del teu historial creditici al banc.

Si utilitzes la teva targeta bancària de manera conscient i controlada gaudiràs de molts més beneficis dels que podries pensar i t’adonaràs que, a final de mes, t’has estalviat diners en les teves compres més habituals.

 

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.