Necessites liquiditat per a les teves compres? Tenim la solució

Necessites liquiditat per a les teves compres? Tenim la solució

L’últim mes de l’any està farcit de festes, llums, viatges i regals. Per això, és normal també que amb ell vinguin associades moltes despeses i que, de vegades, per molt bé que organitzis la teva economia, acabis trobant-te sorpreses al saldo del teu compte bancari a final de mes.

Perquè no et quedis sense liquiditat, però tampoc sense aprofitar les ofertes i promocions que s’ofereixen durant aquests dies, ara pots finançar les teves compres amb la targeta de crèdit directament des de la teva app de MoraBanc, des de la comoditat de casa teva i de manera immediata!

En què consisteix?

Els pagaments que fas amb les targetes de crèdit no es carreguen al teu compte immediatament, sinó que van contra el límit de crèdit que se’t va concedir en el moment en què vas contractar la targeta. Això vol dir que el càrrec de les compres es fa a final de mes, quan es tanca l’extracte de la targeta i es descompta l’import des del compte corrent al qual està vinculada aquesta targeta. Et recomanem tornar a llegir el nostre post sobre les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit perquè recordis les particularitats de cada tipus de targeta.

Perquè tinguis més flexibilitat en el maneig de les teves finances, ara tens la possibilitat de finançar les compres d’un import superior o igual a 150 € que facis amb la teva targeta de crèdit, i pagar-les en 3 o 6 mesos, i 10 o 12 mesos per les iguals o superiors a 500€.*. Sense necessitat d’anar a l’oficina ni de parlar amb el teu gestor: en qualsevol moment i des de qualsevol lloc amb MoraBanc Digital, tant en l’aplicació per a mòbils com a la banca en línia del teu ordinador.

Com funciona?

A partir d’ara veuràs una etiqueta FRACCIONABLE al costat de les compres superiors o iguals a 150 € que facis amb les targetes de crèdit MoraBanc, ja sigui des dels moviments de targeta o des de la consulta de l’extracte actual, en l’aplicació i la banca en línia. Aquest missatge apareixerà des del dia que s’acrediti la compra i deixarà d’estar disponible el dia anterior al tancament de l’extracte de la targeta.

En cas que vulguis finançar aquesta compra a 3 o 6 mesos, només has de fer clic al missatge i completar els detalls de la transacció: t’informarem sobre el tipus d’interès aplicat, l’import de la quota mensual i la resta de condicions de l’operació i, si estàs d’acord amb tot, podràs confirmar-la amb la teva signatura de MoraBanc Digital. Així de fàcil! Ràpid, sense cues, sense visites a l’oficina, sense trucades telefòniques… només amb el teu mòbil, quan i des d’on vulguis.

I si abans que es tanqui l’extracte de la targeta has decidit que prefereixes no ajornar aquesta compra, simplement selecciona-la des de la consulta de les compres fraccionades i anul·la-la. L’import total de la compra tornarà a aparèixer a les operacions fetes amb la targeta aquell mes i es carregarà complet en tancar-se l’extracte.

I si vull saber quant dec?

Si has fraccionat una compra, l’operació t’apareixerà amb l’etiqueta FRACCIONADA des de qualsevol de les consultes de moviments de targeta. Dins del detall tindràs un botó d’accés directe a la consulta d’aquesta operació de fraccionament.

També podràs veure el detall a través del menú Consultes de la targeta de crèdit. Des de la consulta de compres fraccionades podràs veure tot allò que fa referència a aquest finançament: pagaments pendents, suma total i import de les quotes. També t’oferim l’opció de cancel·lar anticipadament qualsevol de les teves compres fraccionades.

Recorda que, a més, en qualsevol moment podràs consultar tots els detalls de les teves targetes des del wallet de MoraBanc Online: si selecciones la icona (i) que veuràs sobre la imatge de la targeta accediràs a la informació de l’import consumit en aquesta targeta, ja sigui per a les compres del mes en curs, les ajornades, les fraccionades o aquelles pendents de càrrec.

Així que no cal que et perdis cap oferta ni promoció per manca de liquiditat. Amb les targetes MoraBanc podràs organitzar els teus pagaments d’una manera més flexible, amb tots els sistemes de seguretat que ja t’ofereixen: avisos per SMS, compres segures per Internet amb el codi OTP o el bloqueig de la targeta des de l’aplicació en cas de robatori o pèrdua… i, a més, contactless!

Siguis on siguis i a qualsevol hora, el més important és que puguis fer les operacions que t’oferim de manera fàcil i ràpida des del teu mòbil. Descarrega’t gratis l’app i descobreix tots els avantatges que té ser client de MoraBanc.

Recorda que si tens qualsevol dubte o si necessites més informació sobre alguna operativa, pots trobar les respostes a la nostra secció d’ajuda o bé pots emplenar el formulari de contacte que trobaràs al web.

* Actualització: octubre 2020

SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: