Necessites efectiu? Traspassa’l al teu compte des de la targeta de crèdit

Necessites efectiu? Traspassa’l al teu compte des de la targeta de crèdit

Despreocupa’t si t’ha sorgit un imprevist o vols concedir-te un caprici. Tens l’opció de traspassar diners des de la teva targeta de crèdit cap al teu compte, de manera immediata i sense necessitat de cap tràmit. Pots fer-ho tu mateix: efectiu, al moment i quan ho necessitis.

Aquest servei, disponible tant a MoraBanc Online com en l’aplicació mòbil, et permet traspassar al teu compte corrent fins al total del límit disponible de la targeta de crèdit.
No cal que facis cap tràmit a l’oficina ni signis cap contracte addicional, simplement decideix quants diners vols traspassar, a quin compte i tindràs els diners immediatament.

Pots fer-ho en tres senzills passos:

1.  Selecciona la targeta i ves a Operacions / Traspassar a compte

2.  Completa la informació del traspàs

3.  Revisa les dades de la transacció i signa-la. En aquesta pantalla se t’indicarà el detall de les comissions que comporta l’operació.

D’aquesta manera pots augmentar el saldo al teu compte corrent quan ho necessitis, i així fer front a aquesta despesa inesperada, immediatament. Llegeix també el nostre post relacionat: Com estalviar en les teves compres amb les targetes de MoraBanc?

Per conèixer més detalls sobre aquest i altres serveis disponibles a través de MoraBanc Digital, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de TeleBanc, al +376 884.884, o omplint el nostre formulari.

Si encara no tens MoraBanc Digital, què esperes per començar a gaudir de tots els seus avantatges? Sol·licita el servei a través de la nostra pàgina web o en qualsevol de les nostres oficines.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: