MoraBanc App: la nostra nova banca mòbil

MoraBanc App: la nostra nova banca mòbil

A MoraBanc som conscients que la mobilitat ho està canviant tot: la forma d’obtenir informació sobre productes i serveis, els hàbits de compra, les formes de comunicar-nos i relacionar-nos amb els altres, etc.

Davant aquest repte, hem volgut llançar una nova aplicació per a smartphones iOS i Android totalment innovadora, molt visual i fàcil d’utilitzar què et permetrà fer les operatives i consultes més habituals de comptes i targetes per gestionar amb total comoditat les teves finances del dia a dia, a qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Ho fem perquè entenem que la banca mòbil serà clau per millorar la teva experiència i incrementar la teva satisfacció, així com per oferir-te un servei diferenciador.

Pensem que els petits detalls són els que marquen la diferència. T’adonaràs a poc a poc com petites coses de l’app et proporcionen una experiència digital memorable: gràfics interactius, imatges de qualitat, navegacions molt intuïtives.

Volem que coneguis la nostra aplicació, que te la descarreguis, que l’utilitzis sempre que et faci falta.

És per això que vull compartir amb tu 10 coses que pots fer amb la nova aplicació de MoraBanc:

 1. Entrar al teu contracte de banca online amb la teva empremta digital (per a iOS) o per mitjà del teu codi d’usuari i contrasenya.
 2. Visualitzar de forma molt ràpida els saldos de les diferents famílies de productes financers (Comptes a la vista, Estalvi, Inversió, Finançament), així com la tinença d’assegurances de vida i salut.
 3. Revisar tots els teus moviments de comptes i targetes molt fàcilment, identificant els moviments molt ràpidament a través d’una iconografia personalitzada per a cada tipus d’ingrés o despesa.
 4. Enviar diners a altres comptes MoraBanc, a bancs nacionals i internacionals de la forma més senzilla.
 5. Comprar i vendre divises directament des del teu compte multidivisa.
 6. Sol·licitar moneda estrangera per als teus viatges internacionals.
 7. Accedir a totes les targetes dels diferents comptes a través d’un wallet digital, així com consultar els moviments i extractes i fer operatives de targetes que et permetin gestionar millor les teves despeses: avançar el pagament, traspassar el límit disponible de la targeta al compte a la vista, bloquejar la targeta de forma immediata en cas de pèrdua o robatori,…
 8. Consultar el que t’estalvies pel fet de pagar amb les targetes MoraBanc en comerços afiliats al programa de descomptes i consultar els esmentats comerços. (Si vols conèixer més sobre els descomptes de les nostres targetes, llegeix el nostre post “Com estalviar en les teves compres amb les targetes de MoraBanc?”)
 9. Consultar la ubicació de les oficines i caixers de MoraBanc a través d’un mapa geolocalitzat i accedir a les dades de contacte del teu gestor personal.
 10. Accedir a un cercador intel·ligent que t’ajuda a trobar el que necessites.

En aquest vídeo podràs fer-te una idea de com és la nostra app.

Aquest és un petit entrant de tot el que pots arribar a fer amb MoraBanc Digital, siguis on siguis, sempre. Una altra forma de fer banca: digital, propera i familiar.

Recorda que a través d’aquest link pots accedir a la descàrrega de l’app a través de la nostra plana web.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
 • No et perdis res

 • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

 • M’interessen els articles de:
 • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.