Fons d’Inversió per a Banca Privada

Diversifiqueu la vostra cartera amb tot el potencial

Trobeu el fons d’inversió que s’adequa millor al vostre perfil d’inversió amb els experts de MoraBanc Asset Management

Obtingueu un bon potencial de rendibilitat invertint en els nostres fons. Podreu comptar amb una liquiditat òptima, atès que en qualsevol moment podeu reemborsar les vostres participacions.

Us ajudem a escollir

Amb l’objectiu d’adaptar-nos al vostre perfil i les vostres necessitats particulars, disposem d’una àmplia gamma de fons d’inversió.

O si ho preferiu, consulteu uns suggeriments:

Fons Mora Multi-Asset

Els fons d’inversió Mora Multi-Asset són flexibles i dinàmics i són gestionats per adaptar-se al vostre perfil inversor i reaccionar ràpidament a la volatilitat dels mercats, amb la tranquil·litat i la solvència que li ofereix l’equip expert de gestors de MoraBanc.

Per als més prudents

Mora Multi-Asset Income

Per a estalviadors amb un perfil de risc moderat. Amb una volatilitat entre el 2% i el 5% anual, inverteix principalment en actius generadors d’ingressos d’àmbit mundial multidivisa, posant l’accent en la diversificació i el control de riscos.

Per als més moderats

Mora Multi-Asset Moderate

Per a estalviadors amb un perfil de risc moderat. Amb una volatilitat entre el 2% i el 5% anual, busca la millor rendibilitat possible adaptant-se a qualsevol entorn de mercat i limitant el risc assumit.

Per als més atrevits

Mora Multi-Asset Growth

Per a estalviadors amb un perfil de risc agressiu. Amb una volatilitat entre el 5% i el 10% anual, busca la millor rendibilitat possible adaptant-se a qualsevol entorn de mercat i limitant el risc assumit.

Algun dubte?

Escriviu-nos i us respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truqueu-nos al +376 884 884

Preferiu visitar-nos?

Trobeu l’oficina més propera