Fons d’Inversió per a Banca Privada

Diversifiqui la seva cartera amb tot el potencial

Trobi el millor fons d’inversió per a vostè amb els experts de MoraBanc Asset Management.

Obtingui un bon potencial de rendibilitat invertint en els nostres fons. Podrà comptar amb una òptima liquiditat, ja que a qualsevol moment pot reemborsar les seves participacions.

L’ajudem a escollir

Amb l’objectiu d’adaptar-nos al seu perfil i les seves necessitats particulars, disposem d’una àmplia gamma de fons d’inversió.

O si ho prefereix, consulti uns suggeriments:

Fons Mora Multi-Asset

Els fons d’inversió Mora Multi-Asset són flexibles i dinàmics i són gestionats per adaptar-se al seu perfil inversor i reaccionar ràpidament a la volatilitat dels mercats, amb la tranquil·litat i la solvència que li ofereix l’equip expert de gestors de MoraBanc.

Per als més prudents

Mora Multi-Asset Income

Per a estalviadors amb un perfil de risc moderat. Amb una volatilitat entre el 2% i el 5% anual, inverteix principalment en actius generadors d’ingressos d’àmbit mundial multidivisa, posant l’accent en la diversificació i el control de riscos.

Per als més moderats

Mora Multi-Asset Moderate

Per a estalviadors amb un perfil de risc moderat. Amb una volatilitat entre el 2% i el 5% anual, busca la millor rendibilitat possible adaptant-se a qualsevol entorn de mercat i limitant el risc assumit.

Per als més atrevits

Mora Multi-Asset Growth

Per a estalviadors amb un perfil de risc agressiu. Amb una volatilitat entre el 5% i el 10% anual, busca la millor rendibilitat possible adaptant-se a qualsevol entorn de mercat i limitant el risc assumit.

Algun dubte?

Escrigui'ns i l'hi respondrem.

O truqui'ns al +376 884 884

Prefereix visitar-nos?

Trobi l'oficina més propera