Serveis per a Banca Privada

Al vostre costat per optimitzar la gestió del vostre patrimoni

Assessorament d’inversions

La seguretat d’haver pres la decisió encertada

Per a aquells inversors que volen participar activament en la creació de la seva cartera i busquen informació i un assessorament especialitzat per a la presa de decisions.

Gestió discrecional de carteres

La tranquil·litat de tenir les vostres inversions en mans expertes

Tindreu el privilegi d’accedir a les carteres dissenyades amb la visió estratègica i l’assessorament de Goldman Sachs Asset Management.

Planificació de les inversions

Un aspecte clau per cuidar del vostre patrimoni avui i demà

MoraBanc Banca Privada estudiarà les vostres circumstàncies per gestionar el vostre patrimoni de la forma que més convingui per al vostre futur i el de la vostra família.

Planificació de l’herència

Preveieu la transmissió més favorable

Els nostres gestors treballaran perquè els vostres instruments financers es transmetin de forma òptima als vostres hereus.

Algun dubte?

Escriviu-nos i us respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truqueu-nos al +376 884 884

Preferiu visitar-nos?

Trobeu l’oficina més propera