Tramita el teu Tax Free de manera ràpida i eficient

Tramita el teu Tax Free de manera ràpida i eficient

Sabies que ara pots gestionar la devolució de l’IVA de les teves compres a Espanya amb MoraBanc i Global Blue Tax Free?

Doncs sí, MoraBanc ha signat un acord de col·laboració amb Global Blue, empresa líder al seu sector, per a la tramitació dels formularis de les compres realitzades en territori espanyol, tant per a clients com per a no clients de MoraBanc.

Ara, el reemborsament de l’import dels formularis de Tax Free de Global Blue Espanya és una gestió fàcil, ràpida i còmoda:

  • És fàcil, perquè pots entregar els formularis a qualsevol de les oficines de MoraBanc.
  • És ràpida, perquè no has de fer cues, només has de dipositar els teus formularis a la bústia de Global Blue que hi ha a totes les nostres oficines.
  • És còmoda, perquè al cap d’uns dies reps l’abonament de l’import corresponent directament a la targeta que hagis facilitat al formulari.

Només has d’emplenar la informació següent, requerida al formulari de devolució:

  • Número de la targeta en què es vol rebre la devolució.
  • Telèfon i email de contacte, en cas que hi hagi alguna incidència amb el formulari.

Ah! I sobretot no oblidis validar digitalment el formulari per la duana abans d’enviar-lo, així després ja podràs dipositar-lo a qualsevol de les nostres oficines, presents a les set parròquies.

buzón Global Blue oficinas MoraBanc

A més, si ets titular d’una de les nostres targetes MoraBanc Gold o Platinum, tindràs accés a les sales VIP Lounge que Global Blue té disponibles a Barcelona i Madrid, on podràs relaxar-te en un espai exclusiu mentre l’equip de Global Blue s’encarrega de fer les teves gestions per al reemborsament del Tax Free de les teves compres. Amb aquest servei no només podràs escollir la modalitat de la teva devolució (targeta, efectiu o compte corrent) sinó que també podràs rebre’l de manera anticipada.

Amb aquest acord fem més fàcils els teus tràmits, continuant amb la nostra voluntat de  posar a l’abast de la gent d’Andorra un gran ventall de solucions i serveis.

Si en vols conèixer més detalls contacta amb el teu gestor o truca a Telebanc al 884 884.

SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: