Raons per contractar una assegurança de vida

Raons per contractar una assegurança de vida

Necessito una assegurança de vida? De vegades ens fem aquesta pregunta quan pensem en el futur de la nostra família. La necessitat o no d’una assegurança de vida dependrà de la nostra situació personal i econòmica.

Tens una família amb fills petits dependents? Aportes els principals ingressos econòmics a la teva llar? Tens una hipoteca o deutes d’un import superior a sis xifres?

Si la resposta a aquestes preguntes és afirmativa vol dir que una assegurança de vida et serà útil per a la teva tranquil·litat i la dels teus.

En realitat, l’assegurança de vida és una manera de protegir el teu nucli familiar davant la circumstància imprevista de la teva defunció o davant un accident o una malaltia greu que no et permetés mantenir el teu nivell d’ingressos actual.

Comptar amb una assegurança de vida ens evita preocupar-nos de si la nostra família es podrà fer càrrec de les despeses de defunció o hospitalització, dels deutes o de les hipoteques contretes, o simplement de la manutenció de la teva família o dels estudis presents o futurs dels teus fills.

És possible que et vingui al cap la pregunta següent: quant costa una assegurança de vida?

Tot i que potser caldria plantejar-nos-la d’una altra manera: quant em pot costar, el dia de demà, no tenir contractada una assegurança de vida?

Pots optar per estalviar un capital de manera periòdica per cobrir aquests imprevistos a través de comptes d’estalvi o de dipòsits a termini fix.

Una altra manera de cobrir-te és contractar una assegurança de vida per un capital assegurat determinat a canvi del pagament d’una prima o d’un import anual. Així, no necessitarem apartar cap suma de diners per protegir la nostra família el dia que faltem, atès que aquest capital queda cobert per la indemnització corresponent en cas de sinistre.

Per preus força assequibles pots assegurar-te uns nivells de cobertura adients a les teves necessitats. El cost de l’assegurança de vida variarà en funció del capital que vulguis assegurar, de la teva edat i del nivell de cobertures complementàries que hi vulguis afegir (malalties, despeses de defunció, invalidesa permanent o temporal, accidents).

A més, les companyies asseguradores solen oferir un pagament flexible de la prima anual amb pagaments mensuals o trimestrals.

Finalment, recorda que el més valuós que tenim és la vostra vida i la dels éssers estimats que depenen de nosaltres. Una assegurança de vida és la garantia que la nostra família estarà sempre protegida.

A MoraBanc disposem de Vida, una assegurança de vida flexible i adaptable a totes les necessitats, amb cobertura de vida, accidents, malalties greus o baixa laboral per mantenir el nivell de protecció que desitges per a tu i per als teus.

MoraBanc t’aporta solucions a mida. Informa-te’n a través del teu gestor personal i sol·licita ja un pressupost sense compromís.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.