Coneix les noves funcionalitats del mòdul avançat de valors de MoraBanc Online

Coneix les noves funcionalitats del mòdul avançat de valors de MoraBanc Online

Estrenem el nou mòdul de valors de MoraBanc Digital, un avançat sistema de gestió d’inversions que permetrà als usuaris de la banca online accedir a noves funcionalitats complementàries a l’operativa bàsica amb què ja comptàvem.

A partir d’ara s’afegeixen funcionalitats com la compra/venda de valors per import, vendes d’accions amb ‘stop-loss’, aportacions periòdiques a fons d’inversió MoraBanc, entre d’altres.

Tot això es complementa amb la funcionalitat “El meu broker”, dins un entorn completament personalitzable.  Podràs consultar online les cotitzacions dels principals mercats del món, o veure les evolucions dels fons d’inversió MoraBanc.

Ara per ara tindràs aquestes funcionalitats disponibles a través de MoraBanc Online i properament també ho estaran per a les aplicacions mòbils.

Recorda que per gestionar les teves inversions també comptes ja amb altres eines com el Broker Online d’última generació, el simulador de carteres virtuals, les alertes de mercat i els cercadors avançats: un de moviments de valors i un altre semàntic  i intel·ligent per als continguts.

Aquest nou mòdul avançat de valors és la darrera millora de MoraBanc Digital, el nostre projecte de banca online que vam llançar el 2016.  La plataforma de gestió bancària digital comprèn una nova web pública, l’aplicació per a mòbils, una banca online adaptable a qualsevol dispositiu o mida de pantalla, així com una àmplia operativa tant per a la gestió de les finances diàries, com per a les inversions en accions i fons d’inversió.

Si vols conèixer més sobre les nostres eines d’inversió online, llegeix el nostre post sobre el Broker Online. També pots visitar la nostra web per veure tots els avantatges que t’ofereix la plataforma MoraBanc Digital, així com sol·licitar el servei d’operativa online en cas que encara no el tinguis.

 

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.