Fem un país nou. CityXerpa, l’empenta per no rendir-se mai

Fem un país nou. CityXerpa, l’empenta per no rendir-se mai

Un país nou el fan les persones amb els seus somnis i projectes. Amb innovació, creativitat, passió i talent, que ens fan avançar cap a una Andorra millor. El Bernat sempre ha estat una persona emprenedora. Després d’un parell d’intents sense èxit, va tenir prou empenta per no rendir-se i, avui, és un dels responsables d’una de les aplicacions andorranes més conegudes del país.

Les oportunitats poden sorgir a qualsevol lloc, i les persones amb els ulls sempre oberts i la inquietud de fer-se preguntes en qualsevol circumstància tenen, normalment, més possibilitats d’aprofitar-les.

El Bernat Altimir i els seus amics van marxar de vacances a la Xina i van tornar amb una idea que han implantat a Andorra, i que els ha fet socis. Així va néixer CityXerpa, l’app de delivery més popular del Principat.

Persones amb el perfil del Bernat tenen un paper essencial per fer un país nou. Els joves, qualificats, amb talent i ganes d’emprendre són una benzina valuosa per impulsar la societat. Però per aprofitar el seu potencial cal oferir-los un entorn on puguin fer créixer els seus projectes.

La transformació que està experimentant Andorra és clau per retenir el talent de les noves generacions i per atreure’n de fora. La nova Andorra ha de ser digital, connectada, amb partners solvents que aportin finançament, sostenibilitat i una qualitat de vida en què tothom tingui el seu espai. Moltes d’aquestes característiques les tenim, i d’altres s’estan treballant des de molts sectors, per això el testimoni i l’experiència del Bernat amb CityXerpa és interessant.

MoraBanc, amb les persones que fan un país nou.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.