Fem un país nou. Commencal, la visió per ser campió del món

Fem un país nou. Commencal, la visió per ser campió del món

Un país nou el fan les persones amb els seus somnis i projectes. Amb innovació, creativitat, passió i talent, que ens fan avançar cap a una Andorra millor. El somni del Max era crear una marca de bicicletes que anés un pas  endavant i la seva visió l’ha portat a guanyar campionats del món des d’Andorra.

Hi ha persones que, mirant el mateix que els altres, tenen una visió diferent. El Max Commençal és una d’aquestes persones. Ell és un exemple de com es pot tirar endavant una empresa, des d’Andorra, sense posar-se límits ni quant a la producció ni quant a la comercialització.

Explica el Max que Andorra és un dels millors llocs del món per establir-se, i aquí va fundar la marca de bicicletes que porta el seu nom. Va començar amb un objectiu clar: fer bicicletes diferents, pensades per gaudir. Un nou concepte que l’ha portat a estar avui entre les marques de referència a escala global i a guanyar molts campionats del món.

A les oficines del petit poble d’Erts dissenyen, investiguen i creen els models de les seves bicicletes, a més de gestionar-ne la comercialització a tot el món. Commencal és una marca que parla d’Andorra, de les muntanyes, de la sostenibilitat i del disseny. “Estem orgullosos de portar el nom del país arreu del planeta” diu el Max, i ho fa sent ell mateix un clar exemple que Andorra és un bon país per desenvolupar qualsevol projecte. Andorra té les condicions i ell la visió per imaginar el futur.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.