Cinc coses que has de saber sobre l’operativa “Enviament de diners” al mòbil

Cinc coses que has de saber sobre l’operativa “Enviament de diners” al mòbil

En el nostre post Envia diners des del teu mòbil en 2 simples passos t’hem explicat una de les múltiples funcionalitats que t’ofereix la nova app de MoraBanc: Enviament de diners. En aquesta ocasió, volem explicar-te les possibilitats que t’ofereix aquesta operativa, perquè estiguis ben informat i no et perdis ni un detall.

A continuació, t’expliquem els top 5 destacats que has de saber per a enviar diners des de la banca online o des de l’aplicació mòbil:

  1. Pots fer traspassos entre els teus comptes, a altres comptes de MoraBanc, i a altres bancs nacionals o estrangers.
  2. A més de signar amb el codi d’operacions, hauràs d’introduir un codi de confirmació que tu mateix enviaràs al teu mòbil o correu electrònic de confirmació (OTP – One Time Password). Aquest codi és només per als enviaments de diners a altres entitats i altres comptes MoraBanc.
  3. Pots programar les teves transferències perquè es realitzin en la data que tu indiquis o amb la periodicitat que tu estableixis.
  4. Disposes d’una sèrie de facilitats per recuperar la informació, en el cas que vulguis repetir l’operativa:

– Guardar transferència: en finalitzar el procés tens la possibilitat de guardar les dades utilitzades (compte, import i dades del beneficiari).

– Agenda de contactes: guardar les dades del beneficiari (nom i compte) en una agenda de contactes a la zona personal.

  1. Tens també la possibilitat d’operar amb dues divises diferents. Per exemple, fer el càrrec en euros i enviar dòlars.

 

Esperem que amb aquestes dues “píndoles” d’ajuda en l’operativa Enviament de diners hàgim pogut resoldre els teus dubtes i et sentis còmode per començar a utilitzar aquesta funcionalitat amb total seguretat i autonomia.

Per descomptat, si encara et resta alguna pregunta per resoldre, no oblidis que estem molt a prop teu; contacta’ns a través del formulari de contacte que trobaràs al web.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de: