Inversions a Andorra

Els beneficis d'invertir al nostre petit país

Una economia pròspera amb grans plans per als inversors

Andorra gaudeix d’un entorn molt favorable per al capital estranger, amb ajuts públics i privats de finançament per a aquells que estableixin els seus negocis al Principat o decideixin invertir-hi.

A més, el país té un gran atractiu turístic: vuit milions de persones visiten el seu territori al llarg de l’any per fer esport, gaudir de centres termolúdics o fer shopping, atès que és un sector que ofereix grans oportunitats.

Amb l’objectiu de diversificar encara més la seva economia, el Govern d’Andorra ha aprovat importants reformes que:

  • Faciliten l’entrada de capital estranger i la creació de teixit empresarial.
  • Acompanyen els inversors a través d’un Pla d’Acolliment per a la creació de noves empreses.
  • Fixen un marc regulador transparent i homologable internacionalment.

Des de MoraBanc Banca Privada us exposarem tots els avantatges i ajuts als quals podeu acollir-vos amb la finalitat d’optimitzar al màxim la vostra inversió a Andorra.

Veure “Invest in Andorra” de la Iniciativa Actua del Govern d’Andorra

Algun dubte?

Escriviu-nos i us respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truqueu-nos al +376 884 884

Preferiu visitar-nos?

Trobeu l’oficina més propera