Productes estructurats

Beneficieu-vos dels mercats de valors

Descobriu una nova forma d’inversió

D’acord amb la Llei MIFID, els productes estructurats són productes complexos de coneixement expert. Per contractar-los, heu de realitzar el test d’adequació (test MiFID) per garantir que compreneu les seves característiques i els seus riscos.

Una inversió experta

Solucions d’inversió per accedir a diferents mercats i estratègies financeres. Els productes estructurats de MoraBanc es treballen des de tres modalitats, amb diferents nivells de risc i garantia sobre el capital, que s’adeqüen a les vostres expectatives i necessitats:

Doble rendiment:

Elevada protecció de capital (fins al 80%), rendibilitat mínima garantida i amb una exposició moderada a la renda variable (un 20%). El producte queda protegit davant els moviments de mercat més habituals.

Reverse:

Rendibilitat fixa molt atractiva a canvi d’acceptar un risc definit per una barrera de protecció. Si la cotització acaba per sobre de la barrera de protecció, es recupera el 100% del capital invertit. Si queda per sota, el producte tindrà una exposició similar a haver invertit directament en renda variable (accions) des de l’inici.

Autocancel·lables:

Són productes que vencen automàticament si es donen unes circumstàncies que es fixen en una barrera de cancel·lació. Aquestes circumstàncies s’avaluen en unes dates determinades durant la vida del producte: si es compleixen, el producte es cancel·la. Al venciment, si la cotització finalitza per sobre de la barrera, es recupera el 100% del capital invertit. Si queda per sota, el producte tindrà un risc similar a haver invertit en renda variable des de l’inici.

Algun dubte?

Escriviu-nos i us respondrem

  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.

O truqueu-nos al +376 884 884

Preferiu visitar-nos?

Trobeu l’oficina més propera