Adaptem els nostres documents online a les teves necessitats

Adaptem els nostres documents online a les teves necessitats

Per tal de millorar en la usabilitat i l’experiència dels nostres clients a MoraBanc Digital, hem realitzat una modificació en el document d’ordre de transferència per banca online. Ara, quan facis una transferència de diners des de MoraBanc Digital, ja disposes d’un document informatiu dissenyat exclusivament per a enviar al destinatari d’una transferència.

Les modificacions que presenta aquest nou document són les següents:

– Emmascarament de 8 xifres del número de compte IBAN de l’ordenant de la transferència.

– Eliminació dels camps “Despeses”, “Comissions” i “IGI” que contenien informació sobre les comissions, impostos i altres càrrecs que s’apliquen a l’emissor de la transferència.

D’aquesta manera el document és plenament informatiu per al destinatari, al temps que només conté les dades indispensables que aquest necessita conèixer sobre l’operació que ha de rebre.

Trobar aquest nou justificant d’enviament de diners és molt senzill: està a la mateixa pantalla de confirmació de l’enviament de diners. Aquí, com a totes les operatives, trobaràs les icones amb les tres opcions d’obtenir el justificant de l’operació, però només una d’aquestes opcions és la que disposa del nou document: Enviament per e-mail.

Comprobante de transf CAT

 

Si tens algun dubte o necessites informació addicional sobre aquesta millora, pots posar-te en contacte amb nosaltres a qualsevol de les nostres oficines, a través del teu gestor personal, o trucant a TeleBanc (+376 884 884).

Per conèixer puntualment les novetats i les notícies que publiquem directament i al moment, subscriu-te al nostre blog omplint el formulari que trobaràs al peu d’aquest post.

Print Friendly, PDF & Email
SUBSCRIU-TE
  • No et perdis res

  • Tot allò que t’interessa del Blog de MoraBanc al teu correu electrònic.

  • M’interessen els articles de:
  • Mora Banc Grup, SA, amb domicili a l’Av. Meritxell número 96, AD500 Andorra la Vella, és el responsable del tractament de les dades personals contingudes en el present formulari amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. En qualsevol moment podreu accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-vos, demanar la portabilitat i retirar el vostre consentiment a través de l’adreça electrònica següent: protecciodedades@morabanc.ad. Per a més informació sobre el tractament de les dades de caràcter personal per part de Mora Banc Grup, SA consulteu la Política de privacitat web.