Torna el tir dels 100.000 euros

Torna el tir dels 100.000 euros

L’any passat va ser una sensació, però cap finalista va encertar el tir dels 100.000 euros. Aquesta temporada MoraBanc torna a activar la “Cistella dels teus somnis” amb més oportunitats de guanyar i més premis.

En aquesta segona edició, els finalistes disposaran de tres rondes encistellar des del mig del camp i endur-se el premi. La primera ronda per 100.000 euros, la segona per 50.000 euros i la tercera per 5.000 euros.

Ho van explicar durant la presentació de la campanya, Gisela Villagordo, directora general adjunta de Negoci Andorra de MoraBanc, acompanyada del president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, i del jugador Jaime Fernández.

Com funciona?

Els dos finalistes sortiran d’un sorteig que es farà al mes de maig. Fins llavors, el que cal fer és, ser client de MoraBanc, registrar-se a la pàgina web www.lacistelladelsteussomnis.ad, i sumar participacions pel sorteig.

Les participacions es sumen contractant productes i serveis de MoraBanc i fent servir la banca digital del banc. Assegurances de salut, fons d’inversió MoraBanc, préstecs, hipoteques, tot suma.

Podeu demanar i cedir participacions

Les participacions de la cistella són personals, però no intransferibles. Hi ha clients de MoraBanc que en tenen i no volen participar en el concurs. Doncs tenen la opció de cedir aquestes participacions a un altre persona. Es pot fer al web per mail, o per Whatsapp.

Entrena amb els millors

Durant els propers mesos els inscrits a la promoció tindran opcions de fer entrenaments amb els jugadors i entrenadors del MoraBanc Andorra, i els dos tiradors seleccionats faran una sessió de preparació intensiva dies abans del tir, que serà durant el descans del darrer partit de lliga regular, el 24 de maig, contra el València Bàsquet.

Print Friendly, PDF & Email