Darío Xabier Pérez i Òscar Fernández optaran als 100.000€ de la Cistella dels teus somnis

Darío Xabier Pérez i Òscar Fernández optaran als 100.000€ de la Cistella dels teus somnis

La Cistella dels teus somnis de MoraBanc ja té els dos tiradors que optaran a guanyar el premi de 100.000 euros si aconsegueixen encistellar un llançament des del mig del camp durant el descans del partit entre el MoraBanc Andorra i el Real Madrid. Darío Xabier Pérez i Òscar Fernández han sortit escollits en un sorteig davant de notari on hi jugaven 1160 participacions.

Els dos tiradors finalistes han estat presentats a les seves respectives oficines on han rebut la samarreta oficial del club amb el seu nom i una pilota oficial per entrenar abans del dia 14 de maig, dia del llançament. Durant aquests dies previs, l’Òscar i el Darío faran un entrenament amb els entrenadors del primer equip del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, David Eudal i Paco Vázquez per millorar el seu tir i incrementar les seves opcions.

La Cistella dels teus somnis és una iniciativa de MoraBanc amb la col·laboració del BC MoraBAnc Andorra que es va presentar el passat mes de gener. Des de llavors els clients han tingut la possibilitat de sumar participacions per participar al sorteig gràcies a la seva vinculació amb el banc, fent servir la banca digital o contractant productes i serveis MoraBanc.

Podeu veure el vídeo de la seva presentació AQUÍ

Print Friendly, PDF & Email