El selector de fons de MoraBanc, Juan Hernando, entre els 100 més influents d’Europa segons Citywire

El selector de fons de MoraBanc, Juan Hernando, entre els 100 més influents d’Europa segons Citywire

El selector de fons de MoraBanc Asset Management, Juan Hernando, ha estat inclòs en la llista dels 100 selectors més influents d’Europa que publica la prestigiosa revista especialitzada Citywire en el seu número especial de 2018 “Selector 100”.

Hernando és un dels 9 selectors de la zona d’Espanya, on s’inclou també Andorra, que apareixen a la llista, on són representades altres entitats com CaixaBank, BBVA o Santander. En aquest especial de Citywire, els selectors parlen dels principals desafiaments a què s’enfronta el sector, oportunitats del mercat i com s’adapten als canvis regulatoris.

Juan Hernando porta 3 anys a MoraBanc Asset Management i, l’any 2016, ja va ser reconegut per la revista Funds People com un dels 9 millors selectors de fons a Espanya. Actualment és responsable de selecció de fons externs així com a gestor del fons de renda variable global Mora Manager Selection Fund FI – Global Equity, el japonès Mora Manager Selection Japan Equity Fund FI, i assessor del fons de retorn absolut Amura Funds SICAV- Absolute Return Fund.

Print Friendly, PDF & Email