Perales, Calleja i Béjart, la Temporada Andorra la Vella

Perales, Calleja i Béjart, la Temporada Andorra la Vella

Després de l’aturada forçada per la pandèmia, la Temporada Andorra la Vella torna, de la mà del Comú d’Andorra la Vella i MoraBanc, amb un programa que inclou tres espectacles de primer nivell mundial i tres gèneres, la cançó d’autor de José Luis Perales (28 novembre), la lírica del tenor maltés Joseph Calleja (4 desembre) i la dansa del Béjart Ballet Lausanne (27 gener).

Les entrades es poden adquirir per internet al portal morabanc.ad/entrades i presencialment al Centre Cultural la Llacuna i a l’Oficina Nacional de Turisme d’Andorra la Vella. Els preus oscil·len dels 25 als 45 euros segons la localitat i l’espectacle.

En la presentació del programa a la sala d’actes de MoraBanc, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha reiterat el suport del Comú a la cultura i ha assenyalat que “il·lusiona poder tornar a oferir la Temporada amb una programació, com és habitual, de primer nivell i a l’abast de tohom, amb aforament complet, mascareta obligatòria i passaport Covid.”

Per Mireia Maestre, directora de Comunicació i Marca de MoraBanc, “obrir la cultura i apropar-la al públic amb espectacles de primer nivell a Andorra amb preus assequibles és el que dona sentit a aquest cicle que compartim amb el Comú d’Andorra la Vella”.

El director artístic de la Temporada Andorra la Vella, Josep Maria Escribano ha posat en valor “la diversitat de gèneres del programa d’aquesta edició. Amb tres espectacles abastem un ventall molt ampli i amb propostes de primera qualitat internacional com sempre busquem a la Temporada”.

 

Els espectacles

José Luis Perales – Diumenge 28 de novembre

José Luis Perales anuncia la seva gira de comiat després de la publicació del seu últim disc Mirándote a los ojos, un compendi de 3 discos i 35 cançons enregistrades de nou amb la supervisió, la producció i els arranjaments del seu fill Pau. La gira, amb la qual l’artista dirà adéu als escenaris, Baladas para una despedida el portarà a Andorra dins de la Temporada, i també per tota la geografia espanyola i americana.

 Joseph Calleja – dissabte 4 de desembre
El tenor maltès, Joseph Calleja, ha estat sovint comparat amb cantants llegendaris d’èpoques anteriors com Jussi Björling, Beniamino Gigli i, fins i tot, amb Enrico Caruso. Actualment, és un dels tenors més respectats del planeta i ha actuat en els millors escenaris, com són el Metropolitan Opera de Nova York, la Staatsoper de Viena, l’Smetana Hall de Praga i al London Palladium. En el seu darrer treball, el tenor maltès ha enregistrat de nou les obres més cèlebres del popular compositor Mantovani.

 Béjart Ballet Lausanne – Dijous 27 de gener
Des de la seva creació al 1987, el Béjart Ballet és una referència mundial en el món de la coreografia. El seu creador, Maurice Béjart va fundar la companyia amb la voluntat d’obrir el ballet a un públic molt més ampli, un objectiu que encara és vigent en les seves propostes. A la Temporada d’Andorra la Vella ens proposen l’espectacle Pièce courtes amb creacions del propi Béjart.

Print Friendly, PDF & Email