MoraBanc tramitarà el Tax Free a les seves oficines

MoraBanc tramitarà el Tax Free a les seves oficines

MoraBanc ofereix la tramitació del Tax Free de les compres fetes a Espanya a totes les seves oficines després de tancar un acord amb Global Blue, l’empresa líder mundial en aquest tipus de gestions.

Amb aquest servei, MoraBanc facilita aquest tràmit, a clients i no clients, amb un procés senzill, sense esperes, i disponible a totes les oficines. Simplement caldrà dipositar la documentació del Tax free de les compres fetes a Espanya i tramitades amb Global Blue a una de les bústies que es poden trobar a qualsevol oficina MoraBanc i, en uns dies, l’import s’abonarà la targeta.

A més a més, els clients de MoraBanc tindran avantatges exclusius en fer els seus tràmits de devolució de l’IVA, com ara l’accés als Global Blue Lounge VIP de Barcelona i Madrid per als titulars de les targetes MoraBanc Gold i Platinum.

L’acord amb Global Blue forma part de la voluntat de MoraBanc de crear sinergies amb les empreses de referència mundial en el seu sector i s’afegeix a altres acords com els que va tancar amb Goldman Sachs Asset Management, Pyrénées o Cuatrecasas.

Sobre Global Blue

Global Blue és el líder del mercat en el seu sector amb un 85% del negoci de compres Tax Free mundials. Fundada a Suïssa l’any 1980, actualment opera a 51 països amb més de 300.000 comerços afiliats a tot el món, i un equip de 2.000 empleats. Gestiona més de 64 milions de transaccions mundials a l’any donant servei a més de 29 milions de viatgers.

Print Friendly, PDF & Email