MoraBanc renova el contracte de patrocini amb el FC Andorra

MoraBanc renova el contracte de patrocini amb el FC Andorra

Andorra la Vella, 28 de juliol del 2022. Després de l’ascens del FC Andorra a La Liga Smartbank, segona categoria del futbol professional espanyol, MoraBanc i el club tricolor han arribat a un acord per renovar el patrocini com a partner principal per a tres temporades. Lluís Alsina, conseller director general de MoraBanc i Ferran Vilaseca, president del FC Andorra, han signat un acord per renovar el suport iniciat el 2019 amb l’entrada de Kosmos, de Gerard Piqué, i Clayton al capital del FCA.

Lluís Alsina, conseller director general de MoraBanc: “Volem estar al costat del FC Andorra en aquest nou repte. És un projecte de país, un projecte que es viu amb molta passió i emoció i volem ajudar a l’equip a assolir els nous objectius als que s’enfronta amb molta il·lusió”.

Ferran Vilaseca, president del FC Andorra: “L’actual projecte del FC Andorra no s’entendria sense el suport de MoraBanc. L’ascens al futbol professional és una fita històrica, però la il·lusió ens mou a seguir creixent i buscar objectius encara més ambiciosos de la mà d’aquells que han estat al nostre costat des de l’inici”.

Print Friendly, PDF & Email