MoraBanc presenta un pla per fomentar l’estalvi

MoraBanc presenta un pla per fomentar l’estalvi

MoraBanc ha presentat un pla per fomentar l’estalvi i millorar la salut financera que és accessible i aplicable a diferents tipus de persones, independentment dels seus ingressos i despeses mensuals. Aquesta solució financera estableix una rutina organitzada molt personalitzable, amb una aportació inicial i posteriors periòdiques.

El pla d’Estalvi de MoraBanc valora de manera especial l’esforç del client a l’hora de començar a estalviar amb un rendiment especialment interessant per l’aportació inicial* que, durant els primers tres anys, rebrà un rendiment estimat a venciment del 3,60% TAE anual, amb una rendibilitat acumulada estimada, al final dels tres anys, superior al 10%.

A banda de l’aportació inicial, el pla s’articula amb aportacions periòdiques de la quantitat que decideixi cada persona per assolir els seus propòsits de vida com ara una inversió immobiliària, el pagament d’estudis, tenir un complement a la pensió de jubilació, unes vacances o adquirir un vehicle. Les aportacions periòdiques reben també un tipus d’interès garantit favorable que s’anirà revisant semestralment i que s’inicia amb un 3% TAE.

MoraBanc ha dissenyat aquest pla d’estalvi com una solució financera que ajuda les persones a optimitzar les finances personals i promogui la salut financera amb l’objectiu d’incrementar el patrimoni i la solvència, generant una reserva per a despeses imprevistes. Una opció d’estalviar amb una rendibilitat parcialment assegurada i un interessant equilibri entre liquiditat i rendibilitat, ja que mitiga l’efecte negatiu de la inflació fent que els estalvis no perdin valor, i sempre ofereix l’opció de recuperar el capital total o parcialment, en diferents condicions. Els detalls del Pla d’Estalvi Combinat es poden consultar a MoraBanc.ad.

 

 

*Capital i rendibilitat estimats, no garantits, segons comportament del producte, fons d’inversió  de renda fixa MoraBanc Arcano amb nivell de risc mitjà-baix 3 sobre 7.

Print Friendly, PDF & Email