MoraBanc, patrocinador principal d’Andorra de Diva, l’espectacle del Cirque du Soleil

MoraBanc, patrocinador principal d’Andorra de Diva, l’espectacle del Cirque du Soleil

MoraBanc ha renovat la col·laboració amb Andorra Turisme per ser patrocinador principal d’Andorra de l’espectacle que Cirque du Soleil oferirà a Andorra el proper mes de juliol amb el títol “Diva”.

Gisela Villagordo, directora general adjunta de MoraBanc, i el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, han estat els encarregats de signar l’acord. Per sisè any, el banc dona suport a aquest esdeveniment que s’ha convertit en un referent de l’estiu a Andorra i ha permès atreure un major volum de visitants durant la temporada d’estiu.

En aquesta ocasió el Cirque du Soleil presentarà a Andorra un nou concepte d’espectacle acrobàtic on la música prendrà un protagonisme destacat, fent que els espectadors gaudeixin d’un viatge a través de la música d’algunes de les Dives que han marcat els darrers 50 anys.

La programació de “Diva” inclou 22 representacions de l’espectacle entre el 30 de juny i el 29 de juliol, amb un aforament total de 110.000 persones al recinte situat a l’aparcament del Parc Central d’Andorra la Vella.

Print Friendly, PDF & Email