MoraBanc patrocina el GES-X Andorra

MoraBanc patrocina el GES-X Andorra

MoraBanc i Andorra Business han signat un conveni de col·laboració pel qual l’entitat bancaria es converteix en patrocinador del proper GES-X Andorra. Es tracta del primer acte d’e-sports a Andorra dins el pla estratègic nacional per desenvolupar aquest sector al país, crear oportunitats de creixement i s’organitza conjuntament amb el Global Esports Summit (GES). L’esdeveniment es celebrarà el divendres 26 de novembre al teatre de Les Fontetes a La Massana.

Marta Riera, directora de Negoci de MoraBanc destaca que “els e-sports ja són una realitat i poden obrir moltíssimes oportunitats. És un bon exemple de com s’està transformant Andorra i hi participem perquè des de MoraBanc estem compromesos amb la gent que fa un país nou i ens permet avançar.”

Judit Hidalgo, directora d’Andorra Business ha valorat que “l’entrada d’empreses de referència com MoraBanc referma l’impuls d’aquesta línia estratègica relacionada amb els esports electrònics i tot el que ens pot aportar com a país. Treballar de la mà ens permetrà potenciar, encara més, aquest sector dins del procés de diversificació econòmica del país” .

El GES-X és el tret de sortida, quant a esdeveniments del pla estratègic que vol situar Andorra com un país de referència en el món dels esports electrònics. La jornada es divideix en dues parts. Al matí experts de diferents àmbits participaran en taules rodones i ponències. Està confirmada la presència d’entitats internacionals com els Esports Bureau, Play the Game Agency, etc. També participaran representants de l’Associació Andorrana dels Esports Electronics (AAEE) i altres actors del sector a Andorra.

A la tarda hi ha programada una part lúdica amb demostracions, sessió en directe de la Lliga de Videojocs d’Andorra (ALV) i espais on provar jocs i experiències dels e-sports que seran de lliure participació.

La jornada estarà oberta al públic amb aforament limitat, caldrà mostrar el carnet de vacunació i inscripció en aquest LINK

 

Print Friendly, PDF & Email