MoraBanc ofereix la primera hipoteca mixta del mercat a Andorra

MoraBanc ofereix la primera hipoteca mixta del mercat a Andorra

En un moment on la pujada dels tipus d’interès és molt sensible i el nivell de preus de l’habitatge és elevat, MoraBanc torna a reformular la seva oferta hipotecària. Després de pujar el percentatge de finançament sobre el preu de l’immoble fins al 95%, ara treu al mercat la primera hipoteca mixta d’Andorra, que permet tenir el millor de la fixa i de la variable, en un producte combinat.

Amb la nova hipoteca, complint totes les bonificacions, el client disposarà d’un tipus d’interès fix durant els primers cinc anys, un tipus del 3,75% que, actualment, està per sota de l’Euríbor. En aquests primers anys tindrà la tranquil·litat de saber que la quota serà sempre la mateixa tot i que els tipus continuessin pujant. Passat aquest lustre, la hipoteca passaria a variable amb un tipus d’Euríbor 12 mesos + 0,50%. Les condicions es poden veure amb detall al web de MoraBanc.

Xavier Riestra, director de Negoci Andorra de MoraBanc apunta que “es evident que l’entorn ha propiciat que la contractació d’hipoteques hagi baixat. A MoraBanc intentem compensar la pujada de tipus amb mesures que ajudin les persones a poder afrontar la compra d’una vivenda. Vam començar reduint el diferencial que apliquem sobre l’Euríbor en les hipoteques variables, el marge del banc, i ara oferim un producte innovador a Andorra. L’objectiu és tornar a donar l’oportunitat a gent que, tal com estaven les condicions fins ara, no podien plantejar-se comprar un habitatge.

La Hipoteca Mixta mostra el compromís de MoraBanc amb la seva clientela aportant-li opcions per poder fer realitat els seus projectes, en aquest cas, adquirir el primer habitatge. A més, ho fa innovant amb un producte que fins ara no es podia contractar a Andorra, i aplicant criteris ESG en les bonificacions per potenciar la sostenibilitat i l’eficiència energètica.

Print Friendly, PDF & Email