MoraBanc, millor banc digital i millor App bancària d’Andorra per World Finance

MoraBanc, millor banc digital i millor App bancària d’Andorra per World Finance

MoraBanc ha estat distingit, per cinquè any consecutiu, amb els premis de millor banc digital i millor aplicació bancària d’Andorra per la prestigiosa revista World Finance, editada a Londres. Aquest premi s’afegeix al Premi al Banc de l’Any lliurat fa unes setmanes per The Banker i reforça el posicionament de MoraBanc com el banc de referència digital a Andorra.

El jurat ha valorat la proposta digital de MoraBanc i com s’ha construït d’acord amb una profunda coneixença del client amb l’objectiu d’oferir-li les eines i recursos digitals més avançats i aplicar-los a la banca de proximitat.

Lluís Alsina, conseller director general de MoraBanc ha destacat que “l’oferta digital és un dels pilars en les línies estratègiques de futur de MoraBanc i l’increment continuat dels accessos, les operacions i les consultes que registrem de manera constant és un senyal que donem resposta a les necessitats dels nostres clients.”

Des de la posada en marxa del projecte MoraBanc Digital, el desembre del 2016, els indicadors d’ús i les gestions que es poden realitzar a distància no han parat de créixer, així com el percentatge de clients digitals del banc. MoraBanc també ha estat un dels promotors de les dues edicions de l’Estudi de Maduresa Digital de les Empreses d’Andorra com a part del seu compromís amb la digitalització no només de l’entitat sinó també del teixit econòmic del país.


Sobre World Finance

Pionera en l’àmbit de les publicacions financeres, World Finance és editada pel grup World News Media, al Regne Unit. Definint-se com la “veu del mercat”, World Finance manté una estreta vigilància en els mercats internacionals i tots els factors que el condicionen i conformen. Gràcies a les contribucions de destacats economistes, líders empresarials i responsables de polítiques econòmiques, World Finance és un dels pocs títols internacionals capaç de comprendre les complexitats del mercat.

Print Friendly, PDF & Email