MoraBanc, millor banc digital d’Andorra per World Finance

MoraBanc, millor banc digital d’Andorra per World Finance

MoraBanc ha estat distingit, per quart any consecutiu, amb els premis de millor banc digital i millor aplicació bancària d’Andorra 2020 per la prestigiosa revista World Finance, editada a Londres.

El jurat de la publicació ha valorat la permanent actualització dels serveis i sistemes per mantenir l’oferta digital de MoraBanc en una posició capdavantera a Andorra. Els clients tenen cada vegada més autonomia digital amb projectes com la signatura digital que permeten la contractació de nous productes i serveis, realitzar les gestions quotidianes o fins i tot la signatura de documents de finançament dels crèdits tous o l’obertura de nous comptes. L’ecosistema digital de MoraBanc Assegurances amb el Xatbot o les millores constants en el Broker Online també han estat destacades pel jurat. Disposar d’una banca digital i d’una aplicació mòbil de primer nivell ha estat especialment rellevant en una situació marcada per la pandèmia de la Covid-19.

Per a Lluís Alsina, director general de MoraBanc “fa temps que som un banc digital i per això vam poder traslladar l’equip del banc a treballar des de casa en tres dies sense afectació per al client que pot fer les gestions a distància. Per a MoraBanc, ser digital és el present i és part de la societat en què vivim, una part essencial per fer un país nou en el que creiem fermament.”

Des de l’inici de les afectacions per la pandèmia de la Covid-19 les gestions i l’ús de la banca digital han crescut significativament. Per a Ignasi Martin, director de l’àrea d’Experiència Global de Client, “la banca digital i l’App de MoraBanc han respost a l’increment de la demanda dels clients de manera òptima perquè tenim una identitat digital present a tots els equips i aquests premis són una conseqüència d’aquesta cultura digital.”


Sobre World Finance

Pionera en l’àmbit de les publicacions financeres, World Finance és editada pel grup World News Media, al Regne Unit. Definint-se com la “veu del mercat”, World Finance manté una estreta vigilància en els mercats internacionals i tots els factors que el condicionen i conformen. Gràcies a les contribucions de destacats economistes, líders empresarials i responsables de polítiques econòmiques, World Finance és un dels pocs títols internacionals capaç de comprendre les complexitats del mercat.

Print Friendly, PDF & Email