MoraBanc, millor banc digital d’Andorra per World Finance, per tercer any consecutiu

MoraBanc, millor banc digital d’Andorra per World Finance, per tercer any consecutiu

MoraBanc ha estat distingit, per tercer any consecutiu, amb els premis de millor banc digital i millor aplicació bancària d’Andorra 2019 per la prestigiosa revista World Finance, editada a Londres. Aquest premi reforça el posicionament de MoraBanc com el banc de referència digital a Andorra.

El jurat de la publicació ha valorat la implementació de la cultura i visió digital a tots els estaments del banc més enllà de l’aposta per oferir les eines i recursos digitals més avançats i aplicar-los a la banca de proximitat.

Lluís Alsina, director general de MoraBanc ha destacat “el paper de la banca digital com un dels elements que ha permès a MoraBanc tancar els darrers anys amb un increment del benefici i mantenir un creixement sostingut.

Per Ignasi Martin, director de l’àrea de Experiència Global de Client, “aquests premis són un reconeixement a com hem integrat una manera de fer i de ser digital a tot el que fem.”

Durant el 2019 MoraBanc Digital ha ofert una permanent actualització dels seus productes i serveis per respondre a les expectatives dels seus clients. Entre d’altres innovacions, destaquen l’ampliació de la seva plataforma d’inversió, integrant el Broker mòbil a les seves Apps, un sistema de gestió d’inversions únic en el mercat andorrà. També ha incorporat a les seves aplicacions de banca mòbil l’accés amb l’empremta digital amb dispositius Android. Per segon any consecutiu, MoraBanc promou amb la Cambra de Comerç i Serveis d’Andorra i Iniced l’elaboració de l’Estudi de Maduresa Digital de les empreses.

Sobre World Finance

Pionera en l’àmbit de les publicacions financeres, World Finance és editada pel grup World News Media, al Regne Unit. Definint-se com la “veu del mercat”, World Finance manté una estreta vigilància en els mercats internacionals i tots els factors que el condicionen i conformen. Gràcies a les contribucions de destacats economistes, líders empresarials i responsables de polítiques econòmiques, World Finance és un dels pocs títols internacionals capaç de comprendre les complexitats del mercat.

Print Friendly, PDF & Email