MoraBanc, millor banc a Andorra segons Global Finance

MoraBanc, millor banc a Andorra segons Global Finance

MoraBanc ha estat designat millor banc a Andorra per la revista especialitzada nord-americana Global Finance que aquesta any celebra la 25ª edició dels seus premis. El guardó valora la transformació de MoraBanc després de seguir un exigent pla estratègic amb el que s’ha adaptat als canvis que ha experimentat el sector bancari a Andorra i a nivell internacional. El Consell editorial de la revista i jurat dels premis els concedeix a partir de consultes a executius financers, banquers i analistes de tot el món.

El conseller delegat de MoraBanc, Pedro González Grau ha agraït i valorat molt positivament aquesta distinció. “Se’ns reconeix l’esforç fet pel conjunt de professionals de l’entitat. Entre tots hem transformat el banc amb criteris avançats de banca digital, i a la vegada hem reorganitzat els equips i hem actualitzat la cartera de productes. A més ens hem anticipat a les exigències de regulació internacional. Som més moderns i àgils, i som un banc molt més proper a les necessitats presents i futures dels nostres clients.”

En aquesta 25ª edició dels premis de Global Finance també s’ha premiat entitats com CaixaBank a Espanya, Commerzbank a Alemanya, ABN Amro Bank a Holanda, UBS a Suïssa o Lloyds Bank al Regne Unit, entre d’altres.

El premi al millor banc d’Andorra de Global Finance s’afegeix a d’altres que Morabanc ha rebut recentment, com el de Millor banca Comercial d’Andorra 2017 segons International Banker i Millor banc digital i millor App d’Andorra 2017 segons World Finance.

Sobre Global Finance

Des de la seva fundació el 1987, la revista Global Finance ha estat una de les principals revistes financeres corporatives i una font d’informació de confiança per als executius corporatius i responsables d’inversions. Actualment la seva versió en paper té una tirada de 50.050 exemplars que es distribueixen en 163 països de tot el món.

Global Finance selecciona regularment les millors empreses entre els bancs i altres proveïdors de serveis financers. Amb 25 anys d’història, els premis Global Finance s’han convertit en una referència per a la comunitat financera mundial.

Print Friendly, PDF & Email