MoraBanc llança les targetes Sticker “contactless” per promoure els pagaments amb mòbil a Andorra

MoraBanc llança les targetes Sticker  “contactless” per promoure els pagaments amb mòbil a Andorra

MoraBanc treu al mercat una nova modalitat de targetes de pagament, conegudes com a Sticker. Aquestes targetes, més petites que les habituals, incorporen un adhesiu que permet col·locar-les al revers del mòbil i pagar sense contacte, només apropant el telèfon als terminals de pagament, sigui quin sigui el seu sistema operatiu i sense haver de descarregar cap app al mòbil.

Inicialment, es comercialitzaran aquestes targetes en les modalitats Dèbit i Dèbit Jove, amb unes condicions excepcionals durant el període promocional.

El pagament amb la targeta Sticker té els mateixos criteris de seguretat que les targetes “contactless” tradicionals, podent pagar les compres inferiors a 20 euros sense necessitat d’introduir el número secret.

En paraules d’Ignasi Martín, director de l’Àrea d’Experiència global de client de MoraBanc “l’experiència de pagament és molt ràpida i fàcil. Només cal apropar el mòbil al terminal de venda del comerç i el pagament es realitza a l’instant. El dispositiu està dissenyat per realitzar una transmissió encriptada de les dades i el seu xip EMV compta amb totes les mesures de seguretat de la marca VISA.”

De la mateixa manera que passa amb la resta de targetes, la gestió de les targetes Sticker es pot fer a través de MoraBanc Digital, la banca online i app de l’entitat, que ha estat escollida com a millor Banca Digital i aplicació bancària per World Finance durant dos anys consecutius.

Print Friendly, PDF & Email