MoraBanc i Vivand recapten 3.350€ a la segona edició de “Vivand Solidari”

MoraBanc i Vivand recapten 3.350€ a la segona edició de “Vivand Solidari”

MoraBanc i Vivand han lliurat aquest dimecres els 3.350 euros recaptats durant la jornada “Vivand Solidari”, que es va fer el passat pont de la Puríssima en benefici de La Gavernera i Càritas Andorrana. 

Enric Martí per part de l’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany, i la directora general adjunta de Negoci Andorra, Gisela Villagordo, han lliurat els xecs al president de Càritas, Amadeu Rocamora i la directora de La Gavernera, Iolanda Solà. 

La segona edició de “Vivand Solidari” va tenir lloc els dies 8, 9 i 10 de desembre.

L’import recaptat prové de la cessió, per part de MoraBanc, de l’import de totes les comissions generades per compres a Vivand passades per la tecla 4, més una aportació directa de l’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany. 

“Vivand Solidari” va sorgir de la inquietud dels responsables de l’eix comercial escaldenc per aportar un vessant benèfic a l’acció comercial d’un dels caps de setmana amb més ocupació de la temporada.  

MoraBanc, membre de l’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany, hi participa com ho fa en diferents accions per a la dinamització del comerç.

Print Friendly, PDF & Email