MoraBanc entra als mercats privats dins de la seva col·laboració amb GSAM

MoraBanc entra als mercats privats dins de la seva col·laboració amb GSAM

MoraBanc ha ampliat la seva col·laboració amb Goldman Sachs Asset Management per oferir productes d’inversió en mercats privats. Dins de l’aliança amb la gestora americana, el Grup MoraBanc comercialitzarà fons d’inversió en deute privat a Andorra,.

Els fons que es treballaran estan dirigits a un inversor experimentat. Són productes que fins ara només eren accessibles per un client molt exclusiu amb patrimonis molt elevats i que ara s’han obert a un segment més ampli gràcies als nous productes que han dissenyat gestores com GSAM.

El deute privat és aquell que concedeix finançament a la petita i mitjana empresa i és un mercat que, des del 2010, ha multiplicat per quatre la seva mida. Els fons d’inversió basats en aquest actiu, com el que comercialitzarà MoraBanc, són productes que tenen, en la majoria dels casos, un termini d’inversió llarg i un alt grau d’iliquedesa. A més com en la majora de mercats privats, històricament la rendibilitat ha estat superior a l’oferta per instruments semblants en mercats cotitzats, cosa que ha aixecat l’interès per part de molts inversors.

Acte amb Goldman Sachs Asset Management

MoraBanc i Goldman Sachs Asset Management van celebrar aquest dimecres a l’Auditori MoraBanc l’esdeveniment ‘Perspectives de mercat i oportunitats d’inversió 2024’, en el que es van analitzar les oportunitats i riscos més importants dels mercats financers de cara al present exercici. Hi van intervenir Sandra Estebe, directora d’Assessorament i Gestió d’Inversions de MoraBanc, Àlvaro Liniers, executive director de GSAM, i Lucía Catalan, managing director de GSAM

Des de 2019, MoraBanc i GSAM tenen un acord exclusiu que permet als clients de MoraBanc accedir als serveis d’assessorament i a las carteres d’inversió dissenyades específicament per Goldman Sachs Asset Management. L’any passat les dues firmes ja vam explorar territoris de col·laboració als mercats privats de renda variable amb els fons Eltiff i oferiran també opcions d’inversió basades en el deute privat.

Print Friendly, PDF & Email