MoraBanc convoca emprenedors per a la quarta edició del LAB Impact Andorra

MoraBanc convoca emprenedors per a la quarta edició del LAB Impact Andorra

MoraBanc i Ship2B han obert el termini de presentació de projectes per participar en el programa de suport als emprenedors LAB Impact Andorra que arriba a la seva quarta edició.

Com en les edicions anteriors poden optar al programa emprenedors andorrans, i emprenedors de fora d’Andorra sempre que el seu projecte estigui relacionat amb el Principat. El LAB Impact Andorra prioritza també aquelles propostes que aportin un valor a la societat.

Els projectes seleccionats rebran formació, mentoring, amb experts, visibilitat i accés al finançament.

Es poden registrar les candidatures al programa a partir d’avui mateix. Només cal omplir un formulari a la pàgina web http://www.ship2b.org/impact-andorra. El proper dilluns 7 de maig es farà una sessió informativa a la sala d’actes de MoraBanc per explicar amb detall el programa i resoldre qualsevol dubte.

Entre tots els projectes inscrits se’n seleccionaran quatre que, en una primera fase, rebran una formació semi presencial d’un mes per accelerar el seu projecte. Al final d’aquesta etapa es farà un workshop amb mentors a Andorra on els emprenedors defensaran els seus projectes. Un jurat en triarà el guanyador final que accedirà a una darrera etapa amb formació i seguiment a Barcelona a l’ecosistema de la Fundació Ship2B.

LAB Impact Andorra és un programa que respon a la voluntat de MoraBanc de donar suport al teixit d’emprenedoria d’Andorra, i especialment als projectes que puguin tenir un impacte social al Principat. Aquesta és la quarta edició d‘aquesta iniciativa que MoraBanc porta a terme de la mà de la reconeguda Fundació Ship2B amb seu a Barcelona. Les aplicacions MyBeweeg, Andorra Marketplace i l’empresa de perfums personalitzats BeYou han estat alguns dels emprenedors que han realitzat el programa en els darrers anys.

Print Friendly, PDF & Email